En liten mellomlanding...


 Beklager at det har vært stille noen dager nå, men vi har vært på reisefot og i går feiret vi sambo sin bursdag. Etter en uke med møkkavær i Bø har vi en liten mellomlanding hjemme i Oslo før turen bærer av sted til Gjøvik - kanskje vi har litt mer flaks der oppe...


Hurra for go'gutten min som fylte 26 år i går! :D

Vi (Meg, sambo og junior) var på Restaurant Borggården og spiste utrolig deilig mat, i selskap med svigerfar, svigerinne, svoger og vesletulla deres. Antrekket ble en klassisk, svart kjole fra Marlene Birger med matchende svarte pumps og en ganske natorlig sminke, men jeg spritet opp antrekket med min nydelige korallrøde neglelakk:

se som jeg søler... Litt av en jobb å rydde opp i det der...

Endelig gikk det lett som en lek å legge lakk! Mitt nyeste tilskudd til neglelakk-"samlingen" min er nemlig denne:
Etter å ha mislyktes med neglelakk gang etter gang, etter gang fikk jeg til slutt nok, og da jeg fikk tipset om denne hurtigtørkende overlakken tok det ikke lang tid før den lå i postkassa! Nå er det endelig gøy å lakke negler! 10 min etter at denne er påført er neglelakken tørr, helt og fulstendig tørr. Si bye-bye til "bed-nail", for med denne rekker du ikke engang å pusse tennene før lakken er ferdigtørket ;)


Seche Vite ble kjøpt hos BeautyBay.com for ca. 66kr. (ved å bruke linken min, vil noe av det dere handler for gå tilbake til meg. Og siden alt jeg tjener brukes på premier o.l. til bloggen vil det også gå tilbake til dere. Så vær en engel og klikk på den...)

Nå gjenstår det bare å bli stødigere på hånden, slik at jeg ikke søler neglelakk over hele fingeren :P

2 kommentarer:

Marlene Says:

Jeg elsker denne overlakken! Lakken tørker jo så sykt fort :)

Linn Says:

Denne er magisk! <3

Legg inn en kommentar