Hva gjør jeg når regnet høljer ned...?

Lagt inn av Silje In | 3 kommentarer»
Siden nettets sminkerelaterte sider kun oppdateres et visst antall ganger på ett døgn, må man også finne andre ting å fylle de mange, regntunge timene med. Selvfølgelig blir det mye testing av sminke o.l., men jeg liker å finne på litt annet også; Strikking og lesing er to favoritter :)

Strikking har jeg holdt på med i 4 år nå, og det har vært like mye prøving og feiling på den fronten som det har med sminke :P De siste dagene har jeg strikket denne gode, supervarme Islandsgenseren (på islandsk heter den Kambur)- Jeg elsker mønsteret, spesielt det som er over skuldrene, men det er noe skikkelig dritt å strikke :P Heldigvis går det ganske kjapt. Genseren er til Junior, og er perfekt for kalde høst- og vinterdager.

Dessuten er jeg veldig glad i å lese. Hovedsakelig krim. Den siste Harry Hole- boka til Jo Nesbø har jeg ventet lenge på, og med så mange regndager kan jeg sette meg godt til rette i sofaen, med en kopp varm sjokolade, et teppe og en god bok :)


Hva liker du å gjøre når det regner?

3 kommentarer:

Elizabeth Says:

Flink du er! Kunne ønske at eg var god på å strikke.. har lært meg selv å hekle, men skjønner ikke oppskrifter! Solgte pannebånd for ganske mange tusen, og ga bort pengene til veldedighet :)

martine Says:

Liker også og strikke, men er ikke så kjapp, så jeg går lei før jeg blir ferdig, også starter jeg på noe nytt.. :P elrs ser jeg en god del serier, men det er jo fint å strikke samtidig som man ser på serier da.. :P
Også prøver jeg å få til litt hjemme trening.. :P

JM Says:

Jeg burde vel egentlig ha fortsett på koseteppet jeg begynte å strikke på for to år siden x)
Men ellers liker jeg å være inne på kjøpesenter eller hjemme i sengen når det regner :)

Legg inn en kommentar