Klar for fest!

Lagt inn av Silje In , | 8 kommentarer»
 I kveld er det tid for konsert med Kaizers Orchestra på Sentrum Scene, og gjett om jeg gleder meg! Benytter selvsagt anledningen til å "dolle meg opp" litt, og har testet ut noen nye løsvipper.
Ardell Demi Pixies er de største vippene jeg har testet, og de er veldig fine! De blir nok litt for store til daglig, men til fest er de supre :)

Nå skal jeg Ompa til jeg dør! ;)

Pakke i posten: Brigettes Boutique

Lagt inn av Silje In , | 1 kommentarer»
 I dag kom lipglossen jeg ble anbefalt av Liv hos MakeMeUp Blog å bruke i bryllupet; Creme de Gloss fra Dior. Denne er i fargen Sweet Praline og ble bestilt fra Brigette's Boutique forrige uke. Jeg ble veldig positivt over frakttiden denne gangen - det tok bare 6 dager fra bestillingen ble sendt til den lå i postkassa :)


Denne glossen har fuktigheten til en gloss, men har holdbarheten til en leppestift, dette er ypperlig for meg som ALLTID har tørre lepper :P Det skal bli veldig spennende å teste ut denne i tiden framover, og jeg håper fargen jeg valgte passer inn i brudemakeuplooken min! :)

Hva er din favorittgloss?

Ingen grunn til panikk!

Lagt inn av Silje In , | 2 kommentarer»
Det er nettopp det jeg prøver å fortelle meg selv akkurat nå :P Jeg og sambo skal ned til gullsmeden for å levere ringene våre til rens og rhodinering før bryllupet, dessuten skal min ring "pimpes" med noen flere stener - det er derfor vi må levere dem i gooood tid, for det tar ca. en mnd.

For øyeblikket har jeg bare én sten på ringen, for jeg ville ha den enkel under forlovelsestiden, men nå skal den skinne! Jeg skal få satt på minst 2 stener til, selv om jeg håper å få satt på 4, for da er ringen helt komplett :) Jeg må bare få sambo med på det... :P

Huff! Jeg kommer til å føle meg helt naken uten ringen min, derfor skal jeg ta på meg en annen ring jeg har fått av ham som en "vikar" til min kommer hjem.

Dessuten har vi endelig, etter mye diskusjon og leting på nettet, kommet frem til teksten vi skal ha inni ringene. Det skal forbli en liten hemmelighet enn så lenge, men jeg kan love at det ikke er den vanlige "Din Silje..." - det blir for kjedelig for oss :P

Hva tror du teksten inni ringene skal være?

Bryllupsplaner

Lagt inn av Silje In , | 5 kommentarer»
 Jeg er godt i gang med forberedelsene til bryllupet, og det skulle egentlig bare mangle mtp. at det er under 3 mnd. igjen! Å kjære vene... Blit litt nervøs av å tenke på det! Men heldigvis føler jeg at ting begynner å falle på plass. Vi har ordnet lokale, vigsler, kokk, kjole og mange andre detaljer.
Siden vi skal holde vielsen utendørs, og spesielt siden det kommer mange barn, måtte jeg finne på noe lurt for å aktivisere dem uten at det bråker for mye. Såpebobler ble løsningen! Jeg synes egentlig såpebobler er ganske romantisk, mye bedre enn riskasting i alle fall! Så jeg har sittet her og knytt på små, lilla sløyfer på 48 såpeboble"staver" - skikkelig pirkearbeid, men det er godt å ha noe å gjøre mens jeg går sykemeldt ;)
Disse kan kjøpes på Panduro for 36kr/6 stk, eller du kan være smart og gå på Ebay - der betalte jeg ca. 70 kr for 48 stk!

Sigma Dry'n Shape

 Det tok sin tid, men jeg har endelig fått meg Sigma Dry'n Shape. Dette er (som flere av dere sikkert vet) en brushroll man putter kostene i etter vask for å forkorte tørketiden og forme busten.
 Dry'n Shape har plass til 12 koster i 5 forskjellige størrelser, og man kan brette den sammen (med kostene på utsiden) og sette den opp ned slik at vannet ikke renner ned i festet (som kan løse opp limet som holder busten på plass). Sigma hevder at kostene tørker på 4-6 timer, og dette stemmer. Selv de største kostene mine var tørre etter ca. 5 timer. Strikken som presser sammen busten er veldig stram, så den former busten godt - men i enkelte tilfeller kan den bli litt for stram, f.eks mine kjære 217-koster fra MAC så litt anorektiske ut :P Heldigvis "fluffer" de seg opp igjen ganske kjapt, så noe stort problem er det ikke!
Men hvis det er en ting som irriterer meg skikkelig, så er det at det er for få plasser til små koster! 2 plasser holder ikke, og skulle jeg bruke denne på alle de små kostene mine hadde det tatt en uke å vaske alle...
Det hadde vært mye bedre å droppe en plass eller to til de store kostene for å lage plass til flere små koster. Jeg er ganske sikker på at de fleste med en substansiell kostesamling har langt flere små koster enn kabukier, store pudderkoster o.l. Så jeg er nødt til å stikke innom MakeupMekka for å skaffe meg flere Brush Guards. De jeg har er godt brukt og begynner å bli litt slappe i strikken :P

Skal jeg gi Dry'n Shape en karakter må det bli 4/6 - den fungerer utmerket, men har også noen klare mangler/feil :P

Too Faced Perfect Lips

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»
 Ifølge Too Faced skal denne liplineren være den eneste du noensinne vil trenge. Den skal være en perfekt nude farge som kan brukes alene eller i kombinasjon med andre leppeprodukter som lipgloss o.l. Den skal være smudgefri, vannfast og skal holde i time etter time. Dette er store ord... Klarer denne liplineren å leve opp til de høye forventningene?
 Førsteinntrykket var i alle fall veldig bra. Jeg må innrømme at jeg synes fargen på lineren virket ganske mørk til å være "nude", men dette var slett ikke tilfellet da jeg fikk den på leppene.
Uten lipliner
 Perfect Lips var veldig enkel å påføre leppene. Den har en litt kremet konsistens, mye mykere enn f.eks liplinerne til MAC, derfor glir den lett på og gir et jevnt resultat. Selv med ganske tørre lepper (som jeg alltid har på denne årstiden) ser resultatet bra ut, slett ikke tørt og ekkelt ut. Liplineren føles behagelig å ha på, og som lovet; Den rikker seg ikke av flekken når du først har fått den på plass, og varigheten har jeg heller ingen klager på; ca. 4-5 timer før jeg måtte ha en liten "touch up", det er ikke ille når man i løpet av den tiden har spist lunsj og drukket maaaaange kopper med te :P
Med Perfect Lips
Som dere ser er fargen perfekt! Den er hakket lysere enn mine lepper, og blender seg inn veldig godt.
Jeg tror faktisk det er helt sant som Too Faced påstår; Du har egentlig ikke behov for flere liplinere enn denne. Den vil sannsynligvis fungere utmerket under alle lipglosser og lebestifter, unntatt de aller lyseste - men de kler meg heller ikke særlig godt :P

Jeg tror faktisk denne kommer til å bli brukt på bryllupsdagen min, for det er den første liplineren jeg har testet som jeg faktisk har likt både fargen og konsistensen på.

Det blir nok lenge til jeg kjøper meg flere liplinere!

Karakter: 6/6


Too Faced Perfect Lips kan nå kjøpes hos MakeupMekka for bare 53,70kr! (Vanlig pris er 179kr)

Det offisielle BloggAwards 2012!

Lagt inn av Silje In | 0 kommentarer»
"Under BloggAwards 2012 vil vi inkludere alle bloggere, uansett sjanger. Om du er rosablogger, bedriftsblogger eller en ivirig meningsytrer, er uvesentlig. Vi er alle bloggere, og det skal feires denne helgen.



Har du en favorittblogg? Eller føler du at din blogg fortjener mer oppmerksomhet? Her kan du nominere blogger i utvalgte kategorier"
Dette blir vel bloggverdenens nye, store happening i 2012! I motsetning til Vixen BlogAwards inkluderes blogger fra ALLE sjangere, misforstå meg rett; jeg har ingenting imot Vixen BlogAwards, men det er fint med et alternativ hvor alle blogger er likestilt :)
Jeg håper selvfølgelig å bli nominert, men jeg akter IKKE å nominere meg selv - det føles som juks for meg. Dersom dere setter pris på bloggen min og ønsker å gi meg et "dytt" i riktig retning, håper jeg dere tar deg tid til å nominere meg til BloggAwards. På denne måten vil bloggen få litt mer oppmerksomhet fra "de riktige folkene", og mulighetene for å utvikle bloggen videre vil bli større. Nå tenker jeg selvfølgelig på sponsing m.m. Som igjen vil føre til flere og bedre Giveaways til dere! :) 

Jeg håper dere vil gjøre meg denne tjenesten, det hadde i allefall gjort meg veldig, veldig glad! :) Og som en ekstra motivasjon kan jeg nevne at alle som nominerer en blogg er med i trekningen av en MacBook Pro!

Forslag til Brudesminke

Lagt inn av Silje In , | 7 kommentarer»
Kjære Liv, forfatteren bak MakeMeUp Blog, lagde for noen dager siden et innlegg hvor hun viste frem bilder av en nydelig februar-brud hun hadde sminket. Jeg falt fullstendig pladask for looken denne bruden gikk for, derfor spurte jeg pent om hun kunne lage en liste over hvilke produkter hun hadde brukt...

Ikke bare lagde hun en liste, hun lagde et helt innlegg til meg! Med bilder, navn og farger på produktene, hvordan hun har brukt dem og i hvilken rekkefølge. Det kaller jeg service! 


Så klart førte dette til at jeg ble noen hundrelapper fattigere...igjen! Ny foundation, maskara og lipgloss er på vei til postkassen min, og jeg har fortsatt noen produkter på ønskelisten til den gang jeg har litt mer penger på kontoen ;)

Jeg kjente inspirasjonen boble inni meg for første gang på en evighet, derfor kastet jeg meg over sminken min i håp om å lage en look som kunne minne om februarbruden sin. Helt nøyaktig ble det ikke, men jeg ble likevel ganske fornøyd!

Her er februarbrudens look:
Lånt fra MakeMeUp Blog

Og her er mitt resultat:
 Her har jeg brukt Revlon Colorstay foundation, Daniel Sandler Watercolor blush. Blushen er egentlig mye kraftigere enn bildet gir inntrykk av, mer lik februarbrudens.

Jada, jeg glemte lipgloss og concealer rundt nesen :P
 Jeg har brukt YSL Touche Éclat under øyet og Coquette fra MAC på brynet sammenn med MakeupMekka Brow Gel. Jeg har også brukt et transparent løspudder fra Bobbi Brown i hele ansiktet og Miss Behave Highlighter fra Mac på kinnbenet.


På øyet har jeg brukt følgende farger fra UD Naked-paletten: Naked i globalen, Sin på indre del av øyelokket og til å duse ut globalfargen, samt Virgin på øyenbrynsbenet. Dessuten har jeg brukt Real Drama fra MAC Wonder Woman-paletten (den mørkeste lilla), Hypnôse fra Lancôme og Babies løsvipper fra Ardell.

Hva sier dere, er jeg på riktig vei?

Pakke i posten: ACW

Lagt inn av Silje In , | 7 kommentarer»
Jada, jeg vet! Jeg er håpløs... Men hva annet har jeg egentlig å finne på mens jeg ligger her og venter på at ryggen skal bli bra igjen? Jeg har strikket flere par sokker, fikset en haug med bukser på den fine symaskina mi og lest så mange bøker at jeg snart blir skjeløyd - så jeg orker ikke mer av de tingene med det  første - derfor blir det litt shopping i stedet! :P

I dag inneholdt pakken to Mac-koster til den stadig økende samlingen min :) De utvalgte denne gangen ble nr. 219 (pencil brush) og nr. 208 (Angled brow brush). Jeg har to lignende fra Sigma, men jeg trenger en skrå kost til, dessuten har jeg hørt at MAC sin pencil brush er MYE bedre enn Sigma sin.



Har du noen erfaring med disse kostene? Og hva er din favorittkost?

Isadora Light Touch Concealer

Lagt inn av Silje In | 1 kommentarer»
I dag fikk jeg for første gang testet ut min nye concealer fra Isadora, Light Touch Concealer i farge nr. 80 Blond Beige. Dette er, i likhet med YSL Touche Éclat, en lysreflekterende concealer beregnet på området under øynene og som higlighter. Prisen er 115kr, og den finnes hos Vita, HM, Cubus, Esthetique Glassmagasinet m.m.
 Light Touch Concealer har en lett konsistens som er lett å jobbe med, og som er lett å blende ut. Pennen har en pensel på enden som man bruker under påføring, men selve blendingen er det best å gjøre med fingrene eller en liten pensel. For å få produkt i penselen, vrir man på den nedre delen av pennen - dette gjør at man har god kontroll over hvor mye produkt man bruker. Den creaser ikke dersom man setter den med pudder, og holdbarheten er bra.
 Med concealer                              Uten concealer
Jeg har (heldigvis) ingen voldsomme ringen under øynene, og på bildet har jeg i tillegg foundation over - så man ser ikke ringene spesielt godt. Men man kan tydelig se den lysreflekterene egenskapen i concealeren. Den dekker ringene godt, mye bedre enn f.eks YSL Touche Éclat, og den fungerer også godt som en highlighter på øyenbrynsbenet og kinnbenet.

Det er allikevel et par ting jeg må trekke poeng for:

1: Det finnes bare tre fargenyanser av denne concealeren, og alle er lyse. Ikke noe stort problem for "bleikinger" for meg, men dersom du har et mer eksotisk familietre kan du få problemer. 

2: Penseler er ganske stiv, noe som ikke er særlig gunstig når man jobber med den sarte huden nder øynene. Forhåpentligvis blir den mykere med tiden, men fram til da vil jeg være velig lett på hånden.

Karakter: 5/6 

Pakke i posten: Makeup Mekka

Lagt inn av Silje In , | 2 kommentarer»
I går lå det atter en gang en pakke til meg i postkassen, det virker nesten som om det skjer hver dag :P Denne gangen var det fra MakeupMekka, hvor jeg bestiller ting titt og ofte. Jeg er veldig glad i deres "egen" produktserie (egentlig er det en "no name" serie, som de har logoen sin på), spesielt primerne.

Denne gangen har jeg bestilt følgende:

 En "liten" sminkepung til å ha i veska. Synes det er litt pinlig å måtte dra frem Hello Kitty-pungen jeg bruker for øyeblikket, så det var på tide med en ny.
 Dessuten kjøpte jeg en Clear Brow Gel fra deres eget merke og Perfect Lips lipliner fra Too Faced. Jeg har fortsatt litt dilla på Too Faced sine produkter :P
 Brow Gel'en kommer med en standard maskarakost til påføring, dette er ypperlig siden jeg ikke har en øyenbrynskost fra før!
Too Faced hevder at denne liplineren er den eneste du noen gang vil ha bruk for, så det blir spennende å se om de har rett eller ei. Fargen er i alle fall nydelig, og virker som en perfekt "nude" liner for mine lepper - som er ganske mørke.

Omtaler kommer senere! :)

Hvilke produkter bruker du på øyenbrynene dine? Og har du en favorittlipliner?

Omtale: Japansk Sminkekostsåpe

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
Dersom du er like hekta på å lese sminkeblogger som det jeg er, har du sikkert hørt om denne japanske såpen til vask av sminkekoster og svamper. Den ble kjøpt på Ebay.com, og jeg betalte bare 60kr for to flasker á 80ml inkl. frakt.

Selv om det er umulig å forstå et kvekk av det som står på flasken, er det ganske intuitivt hvordan den brukes. Med andre ord: På akkurat samme måte som annen såpe/sjampo til vask av koster. Noen velger å fylle en liten skål med vann og såpe, og så dyppe penselen oppi. Jeg velger heller å ta litt såpe i hånden, fukte kosten og jobbe såpen inn i busten med sirkelbevegelser eller frem-og-tilbake-bevegelser, avhengig av hvilken type kost det er. Dette funker fint for meg :)

Her er resultatet da jeg vasket en kost med inntørka heavy-duty-concealer:

Som dere ser, ble den fin og ren etter bare en runde med såpe.


Beautyblenderen, som er min HG-svamp, vasker jeg på følgende måte:

 Ta en stykk møkkete og ekkel svamp.

 Fyll vasken med litt vann og en dæsj såpe.
 Jobb såpevannet inn i svampen ved å klemme på den.
 Fyll vasken en gang til, denne gangen uten såpe.
 Klem på svampen gjentatte ganger for å få ut såperester, og gjenta dette steget dersom det er mye såpe i svampen.
Taddam! En stykk ren, fin og delikat svamp. 
Nå kan du sminke deg uten fare for å få urenheter pga. møkkete redskaper!

Som dere ser fungerer denne såpen akkurat slik den skal, og jeg har ingenting å utsette på den. Derfor får denne Karakter: 6/6


Hvordan vasker du redskapene dine, og hvilken såpe foretrekker du?

Flere bilder av min nye flamme

Lagt inn av Silje In , | 3 kommentarer»
 Det ble etterlyst flere, litt mer detaljerte bilder av den nye Hamilton Tote'en min, og det skal dere selvfølgelig få! Her er et bilde som viser designet veldig godt. Jeg elsker bærereimen med den kraftige kjettingen, og den er akkurat passe lang.
 Slik ser veska ut ovenifra. Ganske romslig, og fine farger på foret og detaljene. Man kan løsne på lærreimen som snører sammen toppen av veska, slik at man får enda bedre plass. Veska lukkes med en magnetlås.
 Til venstre er det en stor lomme med glidelås, samt en stor og en liten stikklomme. Det er også en lang reim man kan feste nøklene til, denne er gull verdt når veska er fylt opp med alt mulig rart - da slipper man en leteaksjon for å finne igjen nøklene! ;)
Til høyre er det to ganske store stikklommer, som passer perfekt til telefonen og lommeboken min.

En deilig weekend med shopping!

Lagt inn av Silje In , , | 2 kommentarer»
Hei igjen!
Beklager stillheten de siste dagene, men jeg har kost meg sammen med min lille familie på hytta "vår" i nærheten av Strømstad. Vi har kost oss med filmer, god mat og selvfølgelig: Shopping!!!

Gårsdagen ble tilbrakt på Nordby-senteret, og det slutter aldri å forundre meg hvor mange rare folk som klarer å samles på et slik sted :P Men over til noe mer viktig: Helgens varp:

 Plukket med meg noen godsaker fra Isadora: Jelly Kiss i fargen Rose Blush (#52), Light Touch Concealer og en neglelakk i fargen Creamy Nude (#601).
 Dessuten var jeg så heldig og fikk dette armbåndet i gave fordi jeg handlet over 200kr. Det blir veldig bra så fort jeg får fjernet det store hjertet...ikke helt min stil det. Men perlene liker jeg!
 Disse skinnstøvlettene fra Gabor fikk jeg 70% rabatt på! Kostet egentlig 1300kr, men prisen ble jo mye, mye bedre :D Endelig har jeg fått meg et skikkelig par skinnstøvletter som kan brukes til det meste!
 Men her er helgens alle største, beste og ikke minst: dyreste kjøp. En aldeles nydelig trenchcoat fra
Stockh lm. Ja, det heter visst Stockh lm - uten o. Dette er en bursdagsgave til meg fra min kjære, og kostet 1700kr. *gulp* Føler meg som rene luksusdyret for tiden, men alt jeg har fått/kjøpt er ting som kan brukes sesong etter sesong, uten fare for å gå av moten.
 Jeg elsker "skinn"detaljene på frakken, siden det skiller den fra de "vanlige" trenchcoatene.
Trenger jeg egentlig å fortelle at jeg er en veldig, veldig heldig jente? Som har verdens beste "husband-to-be" ;)

Min nye flamme: Michael Kors

Lagt inn av Silje In , | 4 kommentarer»
 Jeg har gjort det! *Gulp* Jeg fikk nesten litt hjertebank da jeg trykket "bekreft bestillingen" :P Nå har jeg endelig unnet meg en skikkelig fin, ordentlig skinnveske! Det er Large Hamilton Tote fra Michael Kors som er den utpekte, og den er alt jeg drømte om...og litt til! Den perfekte bursdagsgaven til meg selv.

Selv om prislappen er 10 ganger det jeg vanligvis bruker på en veske, så er det nettopp derfor jeg kjøpte den: Jeg er så møkkalei disse billige veskene fra HM o.l. som blir ødelagte og slaskete etter noen få mnd, derfor vil jeg kjøpe meg noe som varer! Designet er også såpass enkelt at det ikke vil gå av moten med det første, og den har mange små lommer inni for å holde orden i kaoset som ofte oppstår i en så stor veske.
I likhet med MAC-paletten så er jeg hekta! Den blir med meg over alt, og det er gjerne slik at jeg tar med meg unødvendige ting når jeg skal ut - bare for å ha noe oppi den :P Hihi...

Den mest stilige detaljen er den store hengelåsen forran, selvfølgelig med medfølgende nøkkel. Dessuten elsker jeg at den har skulderrem som man ikke kan ta av: Det betyr at jeg ikke kan miste den, slik jeg har en tendens til å gjøre...

Flere skrytebilder av vesken i bruk vil komme snart! :)

Nesten glemt...

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
 I oppsummeringen min nevnte jeg at jeg sikkert hadde glemt noe, og det var også tilfellet! Denne paletten med matte skygger fra Isadora var et av de siste kjøpene jeg gjorde før jeg begynte å blogge igjen, så det var litt merkelig at jeg skulle glemme den. Jeg har brukt den et par ganger, og liker fargene godt - slik jeg pleier å gjøre med skyggene til Isadora! Desverre har den blitt satt i skyggen til MAC-paletten min den siste tiden, men jeg kommer garantert tilbake til den. :)