Det store maskarasøket: Chanel

Lagt inn av Silje | 7 kommentarer»
Bryllupet nærmer seg med stormskritt, derfor må også søket etter den perfekte, vannfaste, maskaraen intesiveres. Så i håp om å finne en maskara som er den store dagen verdig, gikk jeg til innkjøp av Inimitable Waterproof Mascara fra Chanel. Jeg har testet mye sminke fra Chanel, som er et av mine favorittmerker, men jeg har aldri testet maskaraene fra merket - derfor var jeg veldig spent på både kvalitet og resultat.

Kosten har små pigger av myk gummi, og minner meg om Masterpiece fra MaxFactor (som tidligere var min favoritmaskara). Konsistensen på maskaraen er lett og god.

Venstre: med maskara      Høyre: uten maskara
Resultatet ble utrolig bra! Både kosten og maskaraen er utrolig god å jobbe med, og man kan forlenge vippene en god del uten at vippene blir tunge og klumpete. Det jeg liker spesielt godt er at vippene holder seg myke og fleksible, man kjenner nesten ikke at man har på maskara. Men det største og viktigste spørsmålet gjenstår å besvare: Er den vannfast nok?


Her har jeg akkurat kommet ut av dusjen, og som dere ser har maskaraen hverken smittet av, begynt å renne eller flyttet seg på noen annen måte. Jeg har også testet den på bading, og det var først etter to timer i bassenget med myyyyyye dykking at maskaraen begynte å smitte av.

Alt i alt er jeg veldig imponert over denne maskaraen. Den er god i bruk, har god holdbarhet og er veldig, veldig vannfast. Det eneste minuset jeg finner med denne maskaraen er at den visstnok tørker inn ganske kjapt (etter 1 mnd), men her snakker jeg ikke av personlig erfaring - kun noe jeg har lest på makeupalley.com. Dette er uten tvil en maskara jeg kommer til å kjøpe igjen, selv om prisen ikke er spesielt snill mot lommeboken (ca. 250kr i Norge). Men er du heldig finner du den til en billigere penge på nett, slik som hos ACW (ca. 135kr pluss frakt)
Karakter: 5/6
☚ Hvis du synes dette innlegget var bra, vær så snill å trykk på denne knappen ❤

7 kommentarer:

Jade Says:

Du får passe på å ha en helt ny tube til bryllupet ditt. Og kjøp den i Norge. Kan ikke risikere at du er uheldig og får noe gammelt fra ACW!

Silje Says:

Helt klart! Min snille søte mamma har kjøpt med en fra Tax Free'en da hun var i København i påsken, så den skal jeg spare til bryllupet! :)

JM Says:

The Body shops nyeste maskara Big & Curvey Waterproof mascara er en veldig bra vannfast maskara. For noen (som ikke investerer i en god sminkefjerner) er den for vannfast. Hadde vært gøy å teste den på samme måte :)

Regine Says:

Maskara er kjempevanskelig! Tester ut en fra Chanel nå selv (etter år med Dior) - veldig fornøyd så langt!

Bruker aldri vannfast, men får satse på det til sommeren.

Silje Says:

Ja, maskara er et av produktene (sammen med foundation) jeg sliter mest med. Jeg må prøve maaaange før jeg finner noe som gir meg det jeg leter etter :P Heldigvis blir jeg aldri lei av å teste nye ting! ;)

Jeg brukte heller ikke vannfast maskara tidligere, men jeg fant ut at det var veldig kjekt å ha mtp regn, varme sommerdager og turer på stranda. Greit nok at man skal se "naturlig" ut når man bader, men jeg ser ut som et spøkelse uten maskara... :P

Anonym Says:

Inimitable er den beste! :)
Men jeg lurer på ACW; er det trygt å kjøpe derfra? Kan man risikere å få gamle varer? Har du handlet derfra?

Silje Says:

Anonym: Jeg har handlet hos ACW mange, mange ganger og har aldri fått produker som er gamle e.l. Der det er mulig sjekker jeg Batchnr. hos checkcosmetics.com og alle disse produktene har vært godt innenfor utløpsdato. Jeg har heller ikke hørt om andre bloggere/forummedlemmer som har fått gamle produkter, oo ACW + Brigettes boutique er to av få engros-nettbutikker som garantert selger ekte MAC-produkter.

Derfor vil jeg si at det er like trygt å handle der som hos alle andre nettbutikker! :)

Legg inn en kommentar