Swatches: The Body Shop Shimmer Cube nr 23

Lagt inn av Silje | 3 kommentarer»

 Denne kom inn i mitt liv etter at jeg klager over at den nye Diorpaletten min ikke hadde nok shimmer i seg. Snille, søte JM (som jobber hos TBS) tipset meg om denne lille paletten. Som navnet tilsier har alle skyggene godt med shimmer, akkurat det jeg har sett etter! :)
En utrolig artig detalj er at hver enkelt skygge har sin egen boks, slik at man kan ta med seg en og en skygge. Utrolig praktisk mtp. reise. Men siden skyggene er løse må man passe på å ikke vippe for mye på paletten, for da risikerer man at de går i bakken...

Her ser dere hvordan skyggene er påført. De er både godt pigmenterte og har mer enn nok shimmer. Jeg har så vidt testet den ut, og det blir litt vel mye dersom man bruker alle skyggene i en og samme look - men ved å bruke en eller to av dem sammen med andre. matte skygger er perfekt.
Holdbarheten har jeg ikke fått testet ut enda, så jeg kommer tilbake med en oppdatering der.

Har du noen erfaring med skygger/produkter fra The Body Shop?

☚ Hvis du synes dette innlegget var bra, vær så snill å trykk på denne knappen ❤

3 kommentarer:

JM Says:

Hihi, du kjøpte den :D
Jeg elsker denne selv, synes fargene er så nydelige. For at fargene skal bli ekstra sterke så bør du bruke disse med fuktet kost og legge et lite lag med tørr kost etterpå, da sitter de kjempelenge :)

Anonym Says:

Så fine farger det var ;)

Silje Says:

Ja, fargene er nydelige :)

JM: da skal jeg teste ut det neste gang, takk for tips! :)

Legg inn en kommentar