Essie: Knockout Pout

Lagt inn av Silje | 2 kommentarer»
Bare se på denne fantastiske fargen fra Essie! I virkeligheten er den bittelitt mer korallfarget, men at den er  sjokkrosa i tillegg: Oh Yes! Bestilt fra Blush.no for en drøy hundrelapp, og etter første test er inntrykket litt variert... At lakken er nydelig, er den ingen tvil om, men den er ganske tyntflytende og dekker dårlig - derfor trenger man minst tre strøk, aller helst fire. Det blir litt vel mye jobb, men det går greit en gang iblant. Men det blir nok ikke en av lakkene jeg bruker oftest, rett og slett fordi det tar så lang tid å påføre den. Dessuten blir det ofte mye søl når man trenger så mange strøk, så da tar etterarbeidet også lenger tid (Les: Sminkefjerner og pensel til å fjerne søl rundt neglen).

Siden dette er min første lakk fra Essie, vet jeg ikke om konsistensen på alle lakkene er såpass tyntflytende, eller om dette kun gjelder enkelte. Gi meg gjerne tilbakemeldinger dersom du har erfaringer med flere forskjellige lakker fra merket! :)

Hva var ditt siste neglelakkkjøp?
☚ Hvis du synes dette innlegget var bra, vær så snill å trykk på denne knappen ❤

2 kommentarer:

JM Says:

Hmm, tror mitt siste neglelakk-kjøp var fra elf :)

Regine Says:

Jeg har tre lakker fra Essie - og er godt fornøyd med alle sammen. Jeg liker at lakkene er litt tynnflytende da, synes de er mye lettere å legge da. Tar heller 3 strøk med det enn 1-2 med tjukkere. Jeg får et mye bedre resultat.

Min siste lakk ligner faktisk litt på denne - litt mørkere.

Legg inn en kommentar