Håpløs: That's me!

Lagt inn av Silje | 9 kommentarer»

Enda en foundation er på vei til samlingen min. Tror sannelig jeg har flere foundationer enn leppestifter snart! :P Jeg er alltid på utkikk etter noe bedre, og spesielt i forbindelse med bryllupet. Hvis det er en ørliten sjanse for at jeg kan se litt bedre ut på den store dagen, ja da akter jeg å ta den sjansen! Dette blir min første foundation fra Dior, så det skal bli spennende å teste den - satser på at ACW er like kjappe til å sende ut varene som alltid :)

Hva er din favorittfoundation for øyeblikket?

☚ Hvis du synes dette innlegget var bra, vær så snill å trykk på denne knappen ❤

9 kommentarer:

Regine Says:

Jeg har ikke prøvd Dior sin foundation, men er stort sett veldig fornøyd med Dior sine produkter. Gleder meg til å høre hva du synes om den!

Og jeg bruker for tiden Nars' Sheer Glow. Ble anbefalt den på Øksendal-forumet. Kan virkelig anbefales videre (men den har du vel kanskje? :P )! Er en smule forelsket i den nå - og føler ikke at noen andre foundationer jeg har prøvd holder mål.

JM Says:

Foundation er ikke noe jeg samler opp, men skjønner jo at du vil se så bra ut som mulig på din store dag :)
Jeg bruker Moisture Foundation SPF 15 fra The Body Shop (bombe?) og er veldig fornøyd med den. Bruker også mineralfoundation derfra til å sette den flytende foundation :)

Silje Says:

Haha, nei det var vel egentlig ingen stor overraskelse det :P Men det blir vel fort slik når man jobber for et bestemt merke, da skal man vel helst bruke produktene derfra også :)

Anonym Says:

skriv omtale av alle sammen!

Anonym Says:

Har du lest Hilde Christina sin blogg? LAMinerals (på laminerals.com) skal visst ha en knakende god mineralfoundation som både dekker godt, ikke er for tørr i konsistensen og holder lenge (tror den heter Valley Girl, de har tre forskjellige formulaer). Kanskje den er verdt et forsøk? Og kanskje den sitter enda bedre hvis man enten bruker Urban Decays All Nighter Setting Spray eller MAC Fix +? :)

Silje Says:

Ja, jeg har lest om hennes begeistring for LAMinerals. Men forskjellen mellom oss er at jeg misliker mineralfoundation veldig sterkt :P Det blir rett og slett ikke pent på min hud, så jeg kommer ikke til å kaste bort mer penger på det.
Jeg bruker både UD sprayen og Fix+ daglig, og det gjør som regel holdbarheten mye bedre på de fleste foundationer :)

Silje Says:

Anonym: Jeg skal prøve å få gjort det snart :) Problemet er at det er så kjedelig å skrive om de produktene jeg egentlig ikke liker, derfor blir de ofte lagt bort og glemt før det blir noen omtale om dem :P Men når det er sagt så er det jo minst like viktig å anmelde disse produktene, slik at jeg kan advare mot dem...

Maria Says:

Kjøpte meg den foundationen der for ca. 2 uker siden, og har brukt den hver dag siden det. Jeg er veldig fornøyd med den :) Eneste "problemet" er at jeg har lett for å bli oljete i t-sonen, så jeg MÅ puddre meg når jeg bruker den. Ellers elsker jeg mine 2 foundationer fra Chanel! Liker IKKE mineraloundation jeg heller.. fysj:p

Silje Says:

Jeg elsker min Vitalumiere Aqua fra Chanel, det er uten tvil min HG foundation, og brukes stort sett hver dag :) Men jeg er jo alltid på utkikk etter flere HG-er ;)

Legg inn en kommentar