En deilig start på lørdagen...

Lagt inn av Silje | 4 kommentarer»

 Jeg er ikke religiøs på noen måte; men herregud for en deilig start på dagen jeg har hatt! Helt alene i en stor dobbeltseng, å kunne våkne når kroppen selv var klar for det (istedet for når 4-åringen var klar for det.) og å kunne nyte en kopp Chai Latte og Kvikk Lunch i stillhet. Dette er ting man virkelig setter pris på når man er småbarnsmor :) Misforstå meg rett, selvfølgelig elsker jeg guttene mine over alt på jord, men å ha litt alenetid er balsam for sjelen - og det er høyst nødvendig av og til :)

Jeg har en fantastisk dag forran meg: Jeg startet dagen med litt pampering, jeg har pakker som ligger å venter på meg på postkontoret og jeg skal på tapaskveld med Gjøvikjentene mine - som jeg ikke har sett siden august i fjor... Skammelig, I know. Vi skal alle ta med noe godt, og jeg har valgt kjøttboller i en krydret tomatsaus og reker med hvitløk, chili og persille. Bare en ting å si om den saken: Namme! :)

Men nå skal jeg fortsette pleieregimet mitt, slik at jeg ser strålende ut til i kveld. Jentene har tross alt ikke sett meg etter at jeg har gått ned i vekt, så jeg vil jo gjøre et best mulig inntrykk ;)

Og på tampen kommer et lite tips: Når man tar ansikts- og leppemasker som gjør deg helt stiv i ansiktet er det en utfordring å drikke. Bruk sugerør! :) Enkelt og greit.
☚ Hvis du synes dette innlegget var bra, vær så snill å trykk på denne knappen ❤

4 kommentarer:

Marlene Says:

Det er deilig å vær aleine litt avogtil! Håper du får en knall dag og tommeln opp for den stilige koppen :D

Tone Says:

Ha en herlig lørdag, og kos deg masse! Her blir det bare rolig og fredelig med god mat foran tv-en, men jeg kjenner at det passer meg helt ypperlig ;-)

JM Says:

Haha, likte tipset nederst!
Håper du koste deg masse :D

Monica Says:

Høres ut som en fin lørdag! :) Det er viktig å nyte livet innimellom (eller litt hver dag!) ;)

Legg inn en kommentar