Organisering og re-organisering...

Lagt inn av Silje | 5 kommentarer»
Det er vel på tide at jeg viser dere hvordan jeg har organisert de sminke- og skjønnhetsproduktene som jeg bruker oftest (igjen), jeg har hatt flere innlegg tidligere ang. dette (HER og HER), men ting forandrer seg, samlingen vokser stadig - også er det jo slik at forandring fryder! Derfor er det også greit å holde dere oppdatert på hvordan jeg oppbevarer produktene mine.

Over ser dere disse superpraktiske akrylskuffene fra Åhlens som mange skjønnhetsbloggere elsker. Jeg er også en av dem - og jeg må stadig kjøpe flere elementer for å få "oppsettet" helt som jeg vil ha det. Akkurat nå har jeg tre skuffer og en tredelt kasett jeg oppbevarer kostene mine i.
 Her ser dere den tredelte kasetten bedre. Jeg organiserer kostene mine etter størrelse, så de små kostene står ytterst (hvor de er lettest å få tak i) og de store kostene står i midten. I det innerste rommet står det Fix+ spar (i DIY reisestørrelse), kam, øyenbrynskniv o.l.
 På "hyllen" forran kasetten står alle hudpleieproduktene jeg bruker daglig. Som dere ser elsker jeg små forpakninger! Jeg prøver å ha alle produktene i reisestørrelser så langt det lar seg gjøre, for det er så plassbesparende. Dessuten gjør det pakking til reise lett som en lek: man bare rasker med seg alt :P

 I nederste skuff har jeg noen løsvipper (Det store lageret er på soverommet), concealere og tannblekingskit'en min.

 I den midterste skuffen er det KAOS! Det er, som dere sikkert ser, smykkeskuffen min. Her ligger det masse juggel som jeg prøver å bli flinkere til å bruke - litt accesoirer løfter tross alt antrekkene til et helt annet nivå :) Det rosatonede kjedet og armbåndet er mine favoritter for tiden!

 I øverste skuff er det litt mindre kaos. Der har jeg ørepynt, kontaktlinser, ringer og litt annet stæsj som ikke fikk plass i den midterste skuffen. Det turkise smykkesettet er favoritt nr. 2!

 I baderomsskuffen har jeg endelig fått (litt) mer orden i sakene. Jeg flyttet all makeup'en til soverommet i høst, men det ble desverre ALT for mørkt til å kunne sminke seg der - så da måtte jeg flytte tilbake til badet. Litt kjedelig siden jeg likte oppsettet på soverommet, og spesielt siden fuktig luft (damp) kan føre til at produktene får kortere holdbarhet - men må man så må man!
Skuffen er organisert slik:
- Øverst til venstre har jeg primere, "reise"parfymene og beautyblenderen min. (Jeg skrev et innlegg om parfyme i reisestørrelser tidligere)
- Øverst til høyre har jeg blusher fra MAC og NYX, kremskygger, gel-linere samt noen lipglosser.
- Nederst til venstre har jeg alt i "blyantformat" (dvs langt og tynnt). Maskaraer, eyelinere, highlightere osv får plass her.
- Nederst til høyre har jeg alle andre produkter i pudderform (paletter, blusher, solpudder, highlightere osv), samt flytende concealere, et par leppestifter og en flytende blush.

Så har vi skapet. Der står alt annet, enkelt og greit! Deodoranter, maaaange foundationer, puddere, masker, medisiner, parfymer osv. Dere jenter vet jo hvordan disse skapene blir :P

Alle negleproduktene mine står i en hylle på soverommet, siden dette ikke er noe jeg bruker hver dag. Igjen har jeg brukt en akrylskuff fra Åhléns, men alt får desverre ikke plass der - jammen har neglelakksamlingen vokst de siste månedene! :-o

Alt annet av makeup har jeg fortsatt på soverommet, både i skuffer og skap! ;) (Ja, det har blitt en del...)


Hvordan organiserer du sminkeproduktene dine?


☚ Hvis du synes dette innlegget var bra, vær så snill å trykk på denne knappen ❤

5 kommentarer:

Linn Says:

Jeg har alt på soverommet, men det er dessverre ikke mye organisert for tiden. Regner med at jeg ikke får orden på noe som helst før jeg vet hva jeg skal til høsten :p

Astrid Says:

Jeg kjøpte sånn Muji-oppbevaring jeg også på tirsdag :)

Jade Says:

Elsker oppbevaringsposter! Inspirerende å se andres lure løsninger! Skulle ønske de solgte Muji på Åhlens i Bergen!

Juggelsmykkene mine har jeg på innsiden av skapet mitt. Jeg har hengt opp en masse knagger på skapdøren. Ikke så dekorativt utenifra, men veldig oversiktlig og greitt når jeg skal velge ut hva jeg skal ha på!

Har ikke noe lur sminkeoppbevaring foreløpig. Prøver å få presset alt av skygger, ihvertfall, og depottet alt som kan depottes, og putte de i magnetpaletter. De kan ihvertfall stables. Sparer mye plass på det! Har en haug med NYX-leppestifter. De ligger bare hultertibulter. Gidder ikke finne en god løsning her, da jeg ikke liker de noe særlig uansett :) Pakke vekk de jeg ikke liker, hadde ikke vært så dumt :)

Ellers så kjøpte jeg en akryllignende (plast?) oppbevaringsdings på FeelUnique for noen uker siden. Den var ganske grei. Og så er det "skinn"-penneholdere fra ClasOhlson til koster.

JM Says:

Jeg sa det sikkert sist du hadde et slikt innlegg, men jeg er nødt til å få kjøpt meg slike akrylhyller! *skrive det ned*
Skulle nok gjort det tidligere siden nærmeste Åhlens ble lagt ned i høst -.-'

Lillesmurf - Kari Says:

Her var det full ordnings ;)

SV: Må nok en liten tur til Chania ;) Litt shopping hører med på kveldstid, men på dagtid er det sol og bading som gjelder :) Gleder meg veldig .D

Legg inn en kommentar