Forberedelser til bryllupet: Tenner!

Lagt inn av Silje | 7 kommentarer»
 Èn ting jeg virkelig ikke hadde tenkt over mens jeg planla bryllupet, var nøyaktig hvor gule tennene kan fremstå når man har på seg en kritthvit kjole! Jeg ble veldig overrasket, for mine tenner er egentlig ikke gule i det hele tatt. Jeg røyker ikke, jeg drikker ikke kaffe, jeg drikker heller ikke rødvin og får tennene renset og høytrykksspylet 2 ganger i året - så jeg lyver ikke, mine tenner er venligvis over gjennomsnittlig hvite...

 Men det hjelper jo ikke på min nåværende problemstilling! Jeg tørr ikke tenke på hvor dumt det kommer til å se ut på bildene, derfor var det bare én ting å gjøre: Bleke dem!

 Jeg gikk for Smilelab's tannblekningsstrips, som viste seg å være veldig lette å bruke. Man får med 14 doble strips (oppe og nede), og behandlingen kan deles opp dersom man ønsker det :) Dessuten får man med en metallbeholder som man kan oppbevare stripsene i under transport, siden de ikke burde brettes.De er lette å sette på, geléen smaker ikke så ille og resultatet blir bra. Man klistrer dem på tennene og lar dem sitte i 30-60 min. Tennene blir synlig hvitere hver gang man bruker en strips, men ikke sjokkhvite, så man må bruke minimum 7 strips for å få et "blendahvitt" smil, sikkert mer dersom du har gulere tenner. Jeg har nå brukt 4 strips, og merker allerede en stor forskjell. Før og etterbiilder kommer når prosjektet er avsluttet!

Dette settet fra Smilelab fåes kjøpt hos Blush.no for 439krHar du testet tannbleking?
(Affiliate)

☚ Hvis du synes dette innlegget var bra, vær så snill å trykk på denne knappen ❤

7 kommentarer:

Lillesmurf - Kari Says:

Fina <3

SV. Huff, høres ikke bra ut. Håper formen din er bedre, søte Silje <3 Fortsatt god påske :)

Anonym Says:

Hei, vet du om man må kutte ut snus/røyk en tid før man bruker produktet?

Silje Says:

Nei, det står ingenting i manualen om at man må slutte å røyke for å kunne bruke disse :) Så da regner jeg med at det går helt fint! Det står jo spesifikt at det fjerner misfarging etter røyking, så de går jo ut i fra at noen av brukerne er røykere, da hadde det helt sikkert sagt i fra om det var nødvendig å slutte.

Anonym Says:

Takk :) Du er snill som svarer meg så raskt :) Brukte et annet produkt hvor man måtte kutte det ut i 2 uker og at det var viktig. Så da kuttes snuses ikke ut, med god samvittighet :)

Sofie Says:

Hmm.. Interesting! Kanskje dette er noe å prøve :D

JM Says:

Åh, gleder meg til å se før og etter bilder! Jeg har så lyst til å teste ut noe tannbleking, røyking og kaffe har satt sine spor..

Silje Says:

Jeg vet, jeg røyka som en skorstein før jeg fikk Junior, og drakk litervis med kaffe - så jeg vet nøyaktig hvor gulbrune tennene kan bli av sånt. Jeg fikk hakeslepp da jeg så resultatet første gang den "nye" tannlegen min høytrykksspylte tennene mine, tror ikke de hadde vært så hvite siden jeg var 13 :P Men nå må det sterkere skyts til, så det skal bli spennende å se nøyaktig hvor mye hvitere tennene blir etter endt behandling :)

Selv om det er gøy med hvite tenner er jeg litt redd for å gå for langt, slik at det ser rart ut - men foreløpig er det ingen fare ;)

Legg inn en kommentar