Perfectly Posh Makeup Look

Lagt inn av Silje In , , | 3 kommentarer»
Sigma har kommet ut med en ny look fra sin Flare Palett. Denne lokken heter Perfectly Posh og er laget med lilla og grønne skygger, i tillegg til sort liner og løsvipper.

Siden jeg eier alle kostene og produktene som ble brukt i denne looken, måtte jeg selvfølgelig teste den ut. Og siden jeg ikke hadde noe bedre å gjøre, lagde jeg samtidig en steg-for-steg bildeserie slik at også dere vet hvordan det gjøres :)

 Du trenger naturlig nok Flare paletten fra Sigma, eller noen lignende skygger.


 Start med å legge concealer på øyeloket for å jevne ut fargen, evt en krembase som Paint Pot fra Mac.

 Jeg legger Color Accentuating Stick i farge C3 på øyelokket opp til globalen for å få et gyllent shimmer bak skyggene.


 Så legger jeg Gossip i ytre halvdel av globalen, og på ytre del av øyelokket med E60 (Large Shader), før jeg blender den ut med E40 (Tapered Blending).

 Deretter påfører du Oversee på resten av øyelokket med E60, og blender ut igjen med E40.Så påfører du de samme skyggene på hhv. ytre og indre del av nedre vippekant med E30 (Pencil)

Slik blir resultatet så langt, men vi er enda ikke ferdige:


Legg så Publicize på brynsbenet med E45 (Small Tapered Blending), og fullfør skyggeleggingen med en sort skygge som påføres med en våt E65 (Small angled liner) langs øvre og nedre vippekant. Jeg valgte å bruke Creep fra UD Naked Paletten.

 Som dere ser virker vippene mer fyldige, og looken får litt mer dybde med den sorte skyggen - allikevel er det en mykere look en man får med flytende eller gel-liner.

Så setter du på dine fineste løsvipper, og mens limet tørker legger du siste hånd på verket med:

  Sort kajal på vårkanten, Coquette på brynene med E65 og renser opp under øynene før du påfører concealer - jeg valgte Light Touch Concealer fra Isadora.

Og her er det ferdige resultatet:
Hva synes dere om Sigmas nye look, og mitt forsøk?

Alle kostene jeg har brukt i denne looken er fra Sigma, og det er selvfølgelig også Flare paletten (Koster bare 199kr). Alle produktene kan kjøpes på Sigmas nettside(Som dere sikkert har fått med dere, er jeg Affiliate hos Sigma. Dette gjør at jeg tjener en liten slant hver gang noen handler via mine linker. Disse pengene vil bli brukt på premier til konkurranser og GiveAways til dere. Jeg skal ikke mase om at dere  kjøpe noe derfra, men dersom dere allikevel skal det hadde jeg satt veldig pris på om dere bruker linken min...)

3 kommentarer:

Lillesmurf - Kari Says:

Dette var råfint <3

SV: Herlig. Jeg er så enig med deg Silje. Høres koselig ut med Kaptein Sabeltann på Aker brygge :) Moro.

JM Says:

Du klarte å etterligne denne looken utrolig bra! De vippene er helt fantastiske på deg også, og du fikk skikkelig sterke øyne her :D

Regine Says:

Så flink du er! Ble skikkelig pent!

Legg inn en kommentar