Sminkekoffert:

Lagt inn av Silje In | 6 kommentarer»
 Sånn! Da har jeg fyllt kofferten, og jeg fikk plass til nesten alt :) Nå har jeg vel og merke stappet oppi mye jeg ikke bruker også, bare for å se hvor mye jeg kunne få plass til. Så det blir nok litt romsligere når "støvsamlerne" blir borte :P
 Kosteholderen i lokket passer godt til øyensminkekoster :)
 I rommet på toppen er det god plass til de litt mer plasskrevende tingene, samt ting du alltid trenger å ha for hånden som Q-tips, Mesoft osv.Du kan lett få plass til en rettetang, hårspray e.l. dersom du trenger stylingprodukter i tillegg.
 I den store skuffen har eg foundationer, "små" øyenskyggepaletter, løspuddere mm.
 Alle lipglosser og leppestifter samlet i en skuff - denne ble FULL! Det var bare så vidt jeg fikk igjen skuffen. Iskuffen til høyre har jeg kremskygger, solpuddere og blusher.
 Primere, highlightere og concealere i skuffen til venstre. Maskaraer, et par blusher og alt av blyanter (øyne, lepper, bryn++) i skuffen til høyre.
Nederst ligger 88-palettene, Glamourland-paletten, flasken med heptan :)

Som dere ser er det plass til MYE i denne kofferten. Naturlig nok drar jeg ikke med meg alt dette når jeg skal på tur, så kofferten blir nok mest brukt her hjemme. Men denne vil garantert bli kjekk å ha til bryllupet dersom sminke/styling blir gjort på hotell e.l. :D

6 kommentarer:

Randi Says:

Din nye "sminkepung"? ;) Spøk til side, ser stilig ut. Dæven, så mye sminke du har. Føler meg som en newbie i sammenligning. :)

JM Says:

Jeg har ikke noe sminke i forhold til deg altså! Utrolig kul koffert, du fikk jo plass til en halv butikk nedi der :D

martine Says:

Helledussan du har mye sminke.. Skulle gjærne ha tatt meg en tur nedi der.. :P

Anonym Says:

Hei. Hvor har du kjøpt sminkekofferten din?:)

Silje Says:

Den er fra MakeupMekka :)

Anonym Says:

hei, skulle så gjerne ha den sminke kofferten. prøvde å se på makeupmekka......men fant ingenting? kanskje gått ut? ...... :-)

Legg inn en kommentar