Dagen i dag:

Jada, atter en dag med laber aktivitet. Men det var med god grunn:

Jeg hadde eksamen...igjen :P Denne gangen var det historie som stod for tur, og dere som har hatt denne eksamenen vet at det er et STORT fag (sier seg kanskje selv når du skal lære deg hva som har hendt de siste 3000 år). Av den grunn ble jeg sittende oppe til kl. 2 i natt for å panikklese litt - selv om jeg har lest mye fra før av...that's just the way I am.

Nå er eksamenen endelig overstått, og bestått, med glans - og jeg kan rette fokuset tilbake til det som interesserer meg litt mer enn hvorfor falanksformasjonen var viktig i antikken: Sminke!

Jeg har fått en pakke i posten i dag, og lover å vise dere godsakene i morgen :) Dessuten må jeg bare dele en helt utrolig nyhet med dere:


KAN DERE TRO DET?! Jeg vant! JEG?! Og ikke en hvilken som helst premie, men en enorm, stilig og dritkul sminkekoffert! *kremt* Okei, kjenner jeg begynner å ta LITT av nå. Så jeg får roe ned bruker av capslock og utropstegn før jeg blir like ille som de verste bimbobloggerne :P

Men en ting er sikkert: Jeg går helgen i møte med et enormt smil (det hadde nok gått helt rundt dersom ørene ikke hadde vært i veien) og et fantastisk humør!

Håper dere har hatt en nydelig vårkveld, dere også!

8 kommentarer:

JM Says:

Wow, så utrolig kult! Gratulerer!

Randi Says:

Stilig! Gratulerer :)

Anonym Says:

Gratulerer med både overstått eksamen og premie. Er alltid gøy å vinne noe kult ;)

Elizabeth Says:

WOOW! Gratulerer :D En slik vil eg også ha :D

M. Says:

Gratulerer! :)

martine Says:

Kuuul koffert.. :D Har alltid hatt lyst på en sånn, men har uansett ikke nok sminke til å fylle den.. :P

Gratulerer.. :D

Linn Says:

Gratulerer! Jeg vil også ha en slik en :D

Anonym Says:

Så kult, gratulere så mye :)

Legg inn en kommentar