Da var vi hjemme igjen

Lagt inn av Silje In , | 5 kommentarer»
 Da har jeg endelig kunnet sette meg ned i sofaen, for første gang siden vi kom hjem. Vi har hatt en kjempefin helg med svigermor og svigerfar #2 på hytta i Sverige. Vi har spist god mat, drukket godt drikke, shoppet og vært på båttur i den svenske skjærgården.

Vi har selvfølgelig benyttet anledningen til å handle inn vår kvote med drikke og kjøttvarer, pluss en haug med andre husholdningsartikler.
Nå har jeg stått på kjøkkenet i ca 4 timer, pakket og fryst ned kjøttvarer og ryddet alt det andre på plass i skuffer og skap.
 Jeg har også fikset muffins til 17.maifeiringen i barnehagen i morgen. Jeg testet ut en ny oppskrift på sjokoladesmørkrem, og den ble sinnsykt god! Jeg skal nok lage mer av denne i morgen - må jo lage noe godt til 17. mai her hjemme også ;)

Jeg har også laget noe helt nytt i dag: Pikekyss! Jeg hadde igjen flere eggehviter etter sjokoladekremen, og pikekyss inneholder jo bare det og sukker. Nå står de i ovnen og koser seg, men dere skal få se det endelige resultatet i morgen! ;)


Har dere noen tips om hva jeg kan bake til 17. mai?

5 kommentarer:

Elizabeth Says:

De så gode ut :D Mulighet for å få oppskriften? :)

Anonym Says:

Åh herregud du må ikke poste sånt uten å kunne gi oss, hehe!! ;D
Oppskrift? :) De så jo bare helt SINNSYKT gode ut!

SivLene Says:

Haha, enig med de over her, vi må få oppskriften!!:D

Silje Says:

Hehe! Unnskyld :P Jeg får invitere dere alle på muffins en dag (men da må jeg få meg en MYE større leilighet først) :P

Når jeg skal gjøre alt fra scratch bruker jeg en oppskrift jeg fant hos CakeJournal.com, men jeg dropper sitronskallet de gangene jeg skal lage "marmormuffins" - dvs halvparten av røra med vanilje og den andre med vanilje + sjokolade. Ta litt lys og litt mørk røre i muffinsformene og bland det lett slik at du får marmorering i muffinsen. Oppskriften finner dere her:

http://www.cakejournal.com/recipes/lemon-vanilla-cupcakes

Sjokoladesmørkremen er også fra denne siden, og den er farlig god:

http://www.cakejournal.com/recipes/chocolate-buttercream

martine Says:

Hørtes ut som en kjempe koselig helg.. :)

Muffinsen så forferdelig god ut.. :D Nesten så jeg ikke kan sjekke ut oppskrifta, for da spiser jeg opp alt på en gang.. :P

Legg inn en kommentar