Mac Surf Baby Crushed Metal Pigments - The Summer Stash

Lagt inn av Silje In | 6 kommentarer»
Av og til dukker det opp produkter som får meg til å innse hvor mye jeg fortsatt har igjen å lære om sminke, og disse pigmentene er et slikt produkt.

Fargene er til å dø for, spesielt dersom du er som meg - med dilla på lilla og brunt :P Jeg hadde virkelig ikke planlagt å kjøpe dem, men så ble det nå sånn da ;) Jeg har aldri prøvd pigmenter tidligere, og ble svært overrasket over både konsistensen og fargeintensiteten. Fargene er kraftige, virkelig heavy duty saker - og du trenger ikke store mengden for å få et sterkt og strålende resultat. Men jeg må innrømme at konsistensen gav meg en del hodebry, for dette er ikke for nybegynnere - jeg har nå øvd meg mange ganger, og har funnet en påføringsmetode som funker bra, allikevel blir det en del søl. Etter å ha gort litt research har jeg funnet ut at disse pigmentene visstnok er mer "bitchy" å påføre enn de "vanlige" pigmentene til MAC, så du kan vel si at jeg startet på feil side av skalaen, hehe!

Med andre ord: Hvis du har det travelt er ikke disse pigmentene veien å gå :P

Når det er sagt må jeg også si at resultatet, når det blir gjort skikkelig, er fabelaktig! Sterke, skinnende farger som sitter godt - disse er i en helt annen liga enn vanlige øyenskygger. Sånn sett er de å anbefale ;)

Prisen ligger på 320kr i MAC-butikken.Hva er dine erfaringer med pigmenter?

6 kommentarer:

martine Says:

Har ikke prøvd selv, så du får ikke så mye hjelp herifra..
Men her: http://heidilarsenmakeup.com/?p=8009, har du en sminkevideo om løs skygger, hvis det hjelper.. :)

Anonym Says:

fargene så helt nydelige ut! men de er litt dyre for meg akkuratn nå! :(

Silje Says:

Martine: Ja, jeg har sett både den og videoen til Hilde Christina ang. pigmenter, så jeg fikk noen gode tips derifra. Nå er det nok bare øvelse som gjelder ;)

Line Says:

Utrolig fine farger!
Jeg har noen løse øyenskygger og et pigment fra Mac (melon). Jeg liker produktene, men det er litt mye styr synes jeg. Hvertfall når jeg har så mange fine pressede skygger.
Men det er vel som du sier, øvelse gjør mester!

Victoria Makeup Says:

ÅH jeg hadde så lyst til å kjøpe den med gull i bånn i dag, herregud som jeg angrer!

Anonym Says:

Jeg har også lest at disse er mer jobb en de vanlige pigmentene. Jeg synes i allefall mitt Melon-pigment fra MAC er greit å jobbe med. Har du lest på temptalia.com sin blogg om disse? Tror hun skrev noen lure tips i sin omtale. :)

Legg inn en kommentar