Min gave til meg selv

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Siden jeg har vært så flink på alle eksamenene mine, mener jeg at jeg fortjener en liten belønning (alt for å ha en unskyldning til å shoppe!). Valget falt på Laura Mercier Oil Free Tinted Moisturizer, som jeg har siklet etter leeenge. Den har solfaktor 20, som er ypperlig nå på sommeren, og dette er en favoritt blant mange prominente sminke- og skjønnhetsbloggere i inn- og utland :) Det skal bli gøy å teste den ut selv, og se om den lever opp til ryktet :)

Som noen kanskje har skjønt så har jeg dilla på å teste nye foundationer og fargede dagkremer, sånn er det bare :P Noen henger seg opp i øyenskygger, maskaraer o.l. - min svakhet er altså foundation :P Det har sikkert noe med hudproblemene mine og gjøre, siden jeg gjerne vil finne den ultimate basen for min problemhud. Jeg er på god vei, men det er alltid så mye nytt og spennende å teste ut :D

Hva har du dilla på av sminke og skjønnhetsprodukter?

5 kommentarer:

NML Says:

Akkurat nå har jeg litt dilla på fargede dagkremer, akkurat sånn som deg. Og når det i tillegg finnes snille mennesker som dealer prøver (blunk-blunk) så roer ikke akkurat dillen seg! Si fra åssn det går med Laura MErcier'en a! :)

martine Says:

Ja, men det er litt kjedelig når man er blakk.. :P

Anonym Says:

Har litt neglelakk dilla for tiden jeg! Så mange kule sommerfarger som kommer ut nå for tiden :)

Silje Says:

NML: Glad jeg kunne hjelpe ;)

Martine: Det skjønner jeg godt. Har vært blakk i 2 år før jeg begynte å jobbe i februar, så kjenner meg igjen.

Peneperler: Ja, det er maaaange fine neglelakker ute for tiden. Jeg får ikke brukt det så ofte som jeg gjerne skulle gjort pga jobben min :(

Line Says:

Så spennende! Gleder meg til omtale på denne. Hvor kjøpte du den?
Jeg hat hatt dilla på mye forskjellig, går i perioder. Hele badet er fullt av neglelakker, blusher, leppestifter, øyenskygger, mascara og foundation... Fargede dagkremer har jeg ikke hatt dilla på ennå. Kanskje det kommer neste gang?

Er inne i en blushperiode nå. Har veldig lyst på de siste kremblushene og blushene til too faced!

Gratulerer med vel overståtte eksamner! Deilig å legge det bak seg:-)

Legg inn en kommentar