Resultat med Nyx Jumbo Pencil

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
 Okei, ikke verdensmester i smokey black eye enda merker jeg, men det var heller ikke poenget med dette innlegget :P Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva NYX Jumbo Eye Pencil kan gjøre for resultatet. Som dere ser får man en kraftig, dyp sortfarge når du bruker denne som base. Jeg har brukt den sorte skyggen fra Champegne & Caviar paletten fra NYX oppå. Jumboblyanten er også brukt på våtkanten.
 Jeg må nok øve litt mer på blending ja :P
Øverst har jeg brukt Milk (den hvite blyanten) som base oppå primer, i midten er det Purple Velvet oppå primer, og til slutt bare primer. Skyggen jeg har lagt oppå er Star Studded fra MAC Wonder Woman paletten Defiance. Når man bruker Milk under blir fargen MYE mer lik slik den ser ut i paletten. Purple Velvet gir også en fin dybde til den :)

Bare synd det sitter så dårlig på øyelokkene mine :-/  Men da vet dere i alle fall hvordan resultatet blir :)

5 kommentarer:

NML Says:

Kjempefint! Men bruker du UDPP eller noe under Jumbo'ene?

Silje Says:

Jepp. Som jeg skrev i omtalen litt tidligere i dag har jeg prøvd med primer under, både UDPP og TFSI - uten at det hjelper... Merkelige saker.

NML Says:

Det er nok fordi stiften er laget av voks som smelter når det blir varmt. Tror det står noe om det på HØ-forumet et sted.

Anonym Says:

Wow, det svarte smokey eye så knallfint ut. :) Jeg bruker veldig lite av mine som base, med primer under og da sitter de. Men om jeg bruker mye så er det noe dritt. :P

martine Says:

Synes det ble kjempe stilig.. :D

Legg inn en kommentar