Dagens tips:

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Jeg tenkte jeg skulle dele et lite tips med dere i dag. Mange har sikkert hørt om det fra før, men man skal ikke utelukke at enkelte ikke har hørt om det...

I stedet for å bruke bomullspads når du fjerner sminken kan du heller bruke Mesoft 5x5cm, som er små kompresser man får kjøpt på apoteket. De er mye tynnere, så de sluker ikke så mye av sminkefjerneren slik som bomullspadsene kan gjøre - dermed varer sminkefjerneren lenger :) Dessuten sparer du naturen for mye søppel, husk på at bomull IKKE nedbrytes lett i naturen.
Disse kompressene er laget av supertynne lag med viskose, som brytes (litt) lettere ned, dessuten er de mindre i størrelse enn en bomullspad, derfor vil også det totale volumet du forbruker i løpet av et år bli mindre ;)

Til sist må jeg også nevne at Mesoftene er billige. Jeg betalte 7 kr per pakke på mitt lokale apotek, og en pakke tilsvarer ca en pakke bomullspads. Dessuten kan man få disse i større størrelser dersom du trenger det :)

Håper dette var til nytte :)

5 kommentarer:

Jade Says:

Og det beste av alt! De loer ikke! :)

Silje Says:

Ja, det også :)

martine Says:

Det har jeg ikke hørt nei.. :)
Takk for tipset.. :) liker ikke padsene i det hele tatt.. :/

Synes ikke du har null peiling på sminke lengre, som det står i beskrivelsen.. :P

Linn Says:

Har hørt om det tidligere, men har aldri testet det selv. Kanskje det er noe jeg blir å gjøre etter hvert. Muligens når jeg går tom for bomullspads? ;)

Silje Says:

Gjør det Linn :) Hvis du kjøper en pakke som du har liggende til du går tom for pads så er det mindre sannsynlig at du plukker med deg pads fra butikken av ren vane :P

Legg inn en kommentar