MAC Surf Baby

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»
Bilde lånt fra: http://blog.spawish.com/makeup/mac-debuts-summer-collection-surf-baby/
Her er altså den nyeste kolleksonen fra MAC. Surf Baby er navnet, og designet og fargespekteret gir uten tvil assosiasjoner til Hawaii.

Desverre er jeg ikke like ekstatisk over denne kolleksjonen som jeg var over Quite Cute kolleksjonen. Jeg synes designet er tacky og fargene på de fleste produktene er ikke min smak. Greit, den blågrønne neglelakken og den lilla pigment-stacken kunne jeg godt tenkt meg - resten kan jeg fint klare meg uten.

Men selv om den ikke får toppscore hos meg betyr ikke at andre ikke liker den, derfor lager jeg et innlegg om den :P Kolleksjonen er tilgengelig i butikkene nå :)

Hva synes du om den nye kolleksjonen?

4 kommentarer:

SivLene Says:

Jeg likte denne kolleksjonen ganske godt, men kjøpte ikke så mye. Det ble med en leppestift (Hibiscus, oransje/rød). Kunne godt tenkt meg pigmentene i blått/gull, blushen, den beige neglelakken og den turkise øyenskyggen, men det finnes så masse jeg kunne tenkt meg, kan ikke kjøpe alt! hehe..

Anonym Says:

Jeg kunne tenkt meg blushen, en leppestift, øyenskygger og en av pigmentstæsjene. Men det blir nok ikke siden jeg er i sparemodus. Liker veldig godt designet. ;)

Mikaela Says:

Jeg tror jeg kommer til å kjøpe pigmentboksene. Synes lillatonene var superfine og de to øverste på den andre. Men ellers er jeg heller ikke så begeistret, føler at designet er veldig brukt opp. Ganske skuffet.

martine Says:

Synes det så ganske stilig ut jeg.. :P
Flere ting jeg kan tenke meg egentlig.. Men det blir nok INGENTING, for jeg har INGEN penger.. :P Gleder meg til jeg er ferdig som student.. :P

Legg inn en kommentar