Urban Decay: Urban Bride

Lagt inn av Silje In , | 6 kommentarer»
Bildet er lånt av http://www.makeupandbeautyblog.com/
Da jeg snoket litt rundt hos Makeup and Beauty Blog fant jeg denne fine saken. Det er en brudekit med (nesten) alt du trenger for at sminken skal holde seg pen hele den store dagen. Siden jeg leter etter alt som kan gjøre min store dag perfekt følte jeg det var på sin plass med et bryllupsrelatert innlegg :)

Bildet er lånt av http://www.makeupandbeautyblog.com/
Kit'et inneholder følgende: 

- All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray (Travel Size) — Denne fikseringssprayen har jeg hørt mye bra om. Fikseringsspray er et absolutt MUST hvis du vil at sminken skal holde seg fin så lenge som mulig.


- Supercurl Curling Mascara (Travel Size) — En sort maskara i travelsize. 


- Razor Sharp Ultra-Definition Finishing Powder (Travel Size) — Et transparent fikseringspudder i travelsize. (kjekt å slippe å drasse med seg en fullsize dersom man trenger en liten touch-up i løpet av ettermiddagen/kvelden). 

- Marshmallow Sparkling Lickable Body Powder (Travel Size) — Et kroppspudder med shimmer som visstnok skal lukte himmelsk (dersom du liker marshmellows, vel og merke) ;)

- Eyeshadow Primer Potion (Full Size) — Øyenskyggeprimeren er en selvskreven gest i dette selskapet ;) 

- Lip Junkie Lip Gloss in Midnight Cowboy (Travel Size) — En nydelig nude lipgloss som kan brukes alene eller sammen med leppestift.

Hvis jeg skal finne noe å pirke på ved dette kit'et må det være at maskaraen tilsynelatende ikke er vannfast - hvilken brud tørr å gå uten vannfast maskara på den store dagen? Jeg kjenner ingen... Dessuten hadde det kanskje vært mer gunstig å bytte ut lipglossen med en lip primer potion, den står mer i stil med resten av innholdet. Allikevel synes jeg dette er en kjekk pakke hvor du får nesten alt du trenger :)

Urban Bride kommer ut snart og vil koste ca $40 (220kr).


Kommer jeg til å kjøpe den? Hell yeah! ;)

6 kommentarer:

Elizabeth Says:

Dette er jo et helt genialt kit for bruder :D Flott eske var det også!

martine Says:

220 er jo ikke mange kronene for det der.. :P
Det er så morro å lese om bryllupsplanlegging.. :D

Jade Says:

Du skal vel sminke deg selv, du som er så flink?
Frisøren min sminket meg. Det var før jeg hadde begynt å utforske sminking skikkelig selv. Men var ikke så veldig fornøyd, da eyelineren var ujevn :/ Måtte retusjere noen av bildene etterpå :p Forventer litt profft resultat når man betaler for det!

JM Says:

Vet du hva, jeg gleder meg så utrolig til å se bilder fra den store dagen når det kommer! Ser for meg at du kommer til å se så utrolig fin ut :D

Anonym Says:

Superfint sett! Skjønner godt du har lyst på det som kommende brud ;)

Linn Says:

Så fint sett! Det er jo genialt! :)

Legg inn en kommentar