Pain!

Lagt inn av Silje In | 7 kommentarer»
 
Da jeg skulle inn i den ene skuffen i min splitter nye sminkekoffert i dag, la jeg ikke merke til at det ene beslaget hadde løsnet.
 Tydeligvis var den ikke godt nok limt, og som dere ser er den veldig skarp på tuppen.


Resultatet ble:
Jeg klarte selvfølgelig å kjøre denne metallbiten et godt stykke inn i hånda :-/  Resultatet ble strips og en stivkrampesprøyte. Det blir nok bra igjen ganske kjapt, så det er ikke verdens undergang.

Men jeg vil oppfordre alle som har kofferter o.l. med slike beslag til å sjekke disse nøye, slik at de slipper en sånn episode. Må gudene vite hva som kunne skjedd dersom Junior hadde lekt med den... :-S

Nå skal jeg finne frem superlimet ;)

7 kommentarer:

martine Says:

au da.. :/ d så ikke godt ut..

NML Says:

Ugh, har du sagt fra til de du fikk den fra? Kanskje greit å opplyse om det slik at de kan gå over de de har på lager..

Silje Says:

Jeg hater å "klage" på ting jeg har vunnet, men du har nok rett i at det kan være lurt å si i fra - just in case. (eller kanskje just in makeupcase. Heh. - gud så dårlig humor jeg har når jeg er sliten :P)

NML Says:

Oh, funny! Det er jo en helt rimelig "klage" synes jeg. Det er kanskje ikke en klage en gang, men heller en advarsel eller heads-up til distributør. No worries! :)

Silje Says:

Du hadde helt rett NML, de var veldig glade for at jeg sa i fra :)

NML Says:

Så bra! De setter som regel pris på at folk siker fra om sånn. Bedre for dem å få høre det på en ok måte, enn å få masse sinna-mail senere. Håper såret ditt gror fort da! :)

Elizabeth Says:

Ojda! Håper det går bra med hånden din :)

Legg inn en kommentar