Beauty on a budget: NYX - Jumbo Eye Pencils

 Disse jumboblyantene er mye omtalt i bloggosfæren, og har bygget seg opp litt av et rykte. Disse skal visstnok være bra til de fleste jobber. Jeg var veldig spent på å teste dem ut, for jeg var egentlig litt skeptisk til at blyanter til 19kr kan være SÅ bra....
 Førsteinntrykket ER bra; Blyantene er store, designet er enkelt og greit og fargene er nydelige :) Konsistensen kremet og myk på samtlige blyanter og de er lette å påføre. Noen mener at de er litt vanskelige å påføre på våtkanten pga tykkelsen på blyanten, men jeg synes faktisk disse er bedre å jobbe med enn vanlige, tynne linere - dessuten slipper du å bekymre deg for å stikke deg i øyet siden tuppen er avrundet og fin.
Fargene er veldig godt pigmenterte og glir lett på både våtkant og øyelokk. De er også lette å blende ut, og dersom du bruker dem som base for pudderskygger forsterker de fargene på en god måte. Desverre fungerer disse ikke spesielt godt på mine fete øyelokk, og selv med primer under og en shitload med pudderskygge oppå nekter de å tørke - derfor er det veldig lett for meg å kline til øyensminken :( Jeg bruker kun noen få streker med blyanten på lokket, så der er ikke pga. for stor mengde at den ikke tørker  merkelige greier egentlig... Jeg vet om flere andre med fete øyelokk som helt fint kan bruke disse, så man må nesten bare prøve og se :P

Når det er sagt så synes jeg disse er supre til bruk på våtkanten :) Jeg har brukt samtlige flere ganger, og alle glir lett på og har brukbar holdbarhet. Den hvite er gull dersom du er sliten, trøtt eller har litt røde kanter rundt øyet - den gir deg et friskt og våkent blikk. Det er mye diskusjon rundt dette med å bruke hvit liner på våtkanten, noen synes det ser rart ut, mens andre (som meg) synes det funker bra. Hva du synes blir opp til deg ;) Jeg skal allikevel kjøpe meg en hudfarget liner for å teste flere alternativer, men jeg tror ikke den fargen får øynene til å stråle like mye...Vi får se :)

Alt i alt synes jeg disse er et veldig godt kjøpt, til tross for at jeg ikke kan bruke de på øyelokket. 20kr for en kajal er ikke dyrt, og med så utrolig mange, fine farger kommer jeg lett til å kjøpe flere i fremtiden :) Dersom du er en av de som faktisk kan bruke disse på øyelokket, får du jo enda mer "value-for-money". Så mitt tips er: Løp og kjøp!

Nyx Jumbo Eye Pencil fåes hos Cherryculture.com for $3.50 (19kr)

BoaB-Karakter: 4/6

8 kommentarer:

Anonym Says:

Helt enig med deg! Disse blyantene er kjempegode! :) Bruker de ofte, enten som base eller eyeliner

Lene Christin Says:

Har iced mocha og den hvite. Syns den hvite blir FOR hvit på våtlinja, så jeg bruker å gå lett over med en q-tips etterpå, da blir det hvitt der, men ikke FOR hvitt :) Men de er jo helt genial til den prisen ;)

martine Says:

Hvilken shipping method velger du når du handler hos Cherryculture.com?
Synes det er litt vanskelig å handle på utenlandske nettsider.. :P

Silje Says:

Martine: Ja, spesielt dette med shipping kan være litt forvirrende, men er jo redd for å velge feil. Hos cherryculture velger jeg det øverste alternativet, det billigste. Tror det heter USPS 1 class intl. shipping eller noe sånt.

martine Says:

ok.. :) tusen takk.. :D

Mikaela Says:

Åh, jeg har hatt så lyst til å bestille meg noen av disse, men i svart, hvit og turkis i første omgang. Dessuten vil jeg ha en super fat liquid marker eller noe i den duren, virker superbra. Blir spennende å se om jeg noengang faktisk får tatt meg sammen og bestilt noe, men håper det! Virker fantastisk, og jeg er så heldig at jeg ikke har fete øyelokk, så da burde det bli bra!

Torny Says:

kjøpte meg 6 jumbo eye blyanter i dag!:) Er veldig spent!

Torny Says:

Nå har jeg endelig fått de:D Likte de kjempegodt, men eyeshadow primer er et must for at den ikke skal svettes av. Jeg smeltet blyantene i små bokser.

Hær er en link som viser hvordan man får de i en boks, slik man sparer produktet:)
http://www.youtube.com/watch?v=7cE4HHTZa0Q

Legg inn en kommentar