Gratulerer med dagen

Lagt inn av Silje In , | 2 kommentarer»
Som dere ser gikk jeg ikke for bunaden i dag.
 Da var dagen overstått. Ungen er i køya, og jeg ligger som et slakt på sofaen. Det blir nok ikke sent på meg heller i dag :P

Vi har hatt en kjempefin dag. Vi startet med en enorm frokost før vi fikk et kjapt besøk av svigerfar og samboeren hans - så var vi på Tusenfryd, hvor junior kjørte alle karusellene han var høy nok til minst 4 ganger hver - og hn ble sint fordi han var for liten for berg og dalbanene :P Hehe! Tiden gikk så alt for fort, og før vi visste ordet av det var klokken 15.45 - da bar det av sted til sentrum hvor vi skulle møte svigerfar og sambo (igjen) på restaurant, denne gangen sammen med samboerens eldste datter og hennes utkårede. Det er en typisk moderne familie med skillsmissebarn på alle kanter, så det kan bli mye å holde styr på til tider :P Men det gjør ingen ting - vi har det nå så fint sammen hele gjengen :)
Nå er den store dagen over for denne gang. Det har vært kjempekoselig, men nå gleder jeg meg til en kveld på sofaen ;) Jeg håper dere har hatt det like fint.

Vi blogges som normalt igjen i morgen :D

2 kommentarer:

NML Says:

Så fint det nederste bildet var! Dere er søte begge to! Hipp hipp!!

Linn Says:

Så flotte bilder! Ser ut til at du hadde en kjempefin 17 mai :)

Legg inn en kommentar