Et lite spørsmål...

Lagt inn av Silje In | 6 kommentarer»
Hva vil dere at jeg skal skrive om?

Frem til nå har temaer og innlegg handlet om hva som interesserer meg akkurat i det øyeblikket, uten å egentlig tenke over hva dere synes er interresant - det tenkte jeg å gjøre noe meg nå.

Hva er det DU vil lese mer om her på bloggen? Er det omtaler, hverdagsliv, shoppingtips, makeup looks, swatches? Alle forslag mottas med takk :)
 

6 kommentarer:

SivLene Says:

Synes du skriver bra som du gjør jeg, du varierer og tar med litt av alt:) Hvis jeg skal nevne noe som jeg liker å lese om, er det makeup looks og swatches:)

Silje Says:

Hehe, takk for det :) Har vært dårlig med makeup looks i det siste, så det kan jeg prøve meg på snart :)

martine Says:

Synes du skriver mye gode tips til forskjellig sminke, og det passer meg bra hvertfall.. :)for min del er det ikke noe du trenger og forandre på.. :)

Flink er du.. :D

Joni Says:

Jeg elsker bloggen din, og sjekker bloglovin hele tiden for å se om du har skrevet! noe av det jeg liker best er looks, og det at du tester ut sminke osv som ikke koster kjempemasse:) jeg har fått så mange tips til rimelig sminke ved å lese bloggen din, og jeg setter utrolig stor pris på det siden jeg ikke har all verden å rutte med:) de fleste andre bloggere skriver om dyr sminke, så jeg synes det er så utrolig flott at det finnes sånne som deg som skriver om produkter i flere prisklasser! :)

Randi Says:

Kanskje du kunne skrive litt om det forestående brylluppet ditt? Av alt som det finnes av forberedelser til det? Besøk en make-up artist/stylist.. hva med å hilse på Jan Thomas? *blunk* Finn en frisør som kan komme med forslag til, hva du kan gjøre med håret ditt på bryllupsdagen?

Silje Says:

Ja, bryllupet vil det komme mer og mer om etter hvert som det nærmer seg :) Å besøke en makeup-artist var ingen dum idé, det skal jeg nok få til. Dessuten har jeg planer om å besøke en brudesalong for å prøve kjoler, og dere skal få være med på innkjøp av alt tilbehøret osv. :D

Legg inn en kommentar