Beauty on a Budget: Revlon Colorstay Active Light Makeup

 Jeg var spent på om denne ville leve opp til forventningene jeg hadde til den, og for å være helt ærlig tvilte jeg litt på det :P Som vanlig visste jeg ikke hvilken farge jeg trengte, derfor kjøpte jeg de to lyseste. De gjorde ikke stort innhugg i pengebeholdningen min med sine fornuftige priser på $8 (44 kr) per stykk, og du får mye produkt for den lille slanten (30ml).
Per dags dato er det farge 01 - Ivory som er mest egnet for meg, men det er nok lurt å ha nr 02 - Buff i bakhånd etter hvert som jeg får litt farge ut over sommeren :) Jeg må innrømme at jeg synes fargeforskjellen mellom de to er ganske stor, men det går alltids an å blande dem for å få en perfekt match.

Så over til prestasjonen:

Det første jeg legger merke til er at produktet har en litt spesiell lukt. Den er ikke vondt, bare litt sær - Heldigvis er forsvinner den kjapt. Produktet kjennes også litt seigt ut, slett ikke lett slik forpakningen sier. Man må kanskje forvente at den er litt seigere for at holdbarheten skal være god - og Revlon sin Colorstay-serie har fått mye skryt pga holdbarheten. Seigheten merkes litt når man påfører produktet ved at det ikke glir så lett utover, men det er slett ikke vanskelig å påføre og resultatet blir jevnt og fint. Foundationen har en halvmatt finnish som jeg liker veldig godt. Ansiktet ser ikke helt flatt ut, men får en fløyelsmyk finnish med en svak glød. Huden kjennes ut som fløyel også, og dette er første gang jeg har likt resultatet av en litt tyngre, seigere foundation. :) Dekkevnen er lett, men kan fint bygges opp til medium uten at resultatet blir noe dårligere.Så over til det viktigste; Holdbarheten.
Klarer denne å leve opp til forventningene?

Jepp!

Den første dagen jeg testet denne var da jeg skulle ha eksamen i historie, noe som naturligvis medførte litt svette og stress :P Dessuten var jeg så utslitt da jeg var ferdig (hadde sittet og lest til kl 2 på natta) at jeg tok meg en to timers power-nap da jeg kom hjem. Da jeg våknet satt fortsatt foundationen som et skudd! Maskaraen var gnidd utover og blushen var borte - men foundationen besto :) Selv da kvelden kom og sminken skulle vekk så det fortsatt bra ut, så man kan trygt si at Revlon holder det de lover :)

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med denne, og den vil bli brukt på varme dager hvis jeg trenger litt ekstra holdbarhet. Navnet er nok litt misvisende, for denne føles ikke lett - men god er den uansett ;)

BoaB-Karakter: 5/6

10 kommentarer:

NML Says:

Hm, ikke værst! Kanskje jeg skal gi Revlon et forsøk?! :)

NML Says:

Forresten, hva slags hud har du? Fet, tørr eller normal? Combo?

Silje Says:

Jeg har kombinert hud: Ganske fet i t-sonen med litt tørre partier på kinnene.

NML Says:

Ok! Kanskje denne passer for meg og da. Er ikke tørr i kinnene, men blir fort blank i t-sonen. :)

Tone Says:

Okei, denne MÅ jeg ha. Jeg har den vanlige Colorstayen og synes i grunn at den er ok, men denne høres rett og slett mye bedre ut, spesielt når jeg har mer behov for utjevning enn enorm dekkevne.

Så flott at du kjøpte denne slik at jeg kan herme, Silje! ;)

martine Says:

Det var ikke værst, kansje det må bli en slik neste gang det må handles foundation.. :)

Hvor kjøpte du den?

Silje Says:

Martine: Jeg kjøpte den hos Brigettesboutique.com :)

Tone: Vi må jo hjelpe hverandre vettu ;)

Anonym Says:

Hei, jeg har veldig tørr hud på kinnene, panna og haka, tror du denne vil virke for meg? Vanlige flytende foundation gjør hudene min utrolig tørr og ser ut som den holde på å falle av!

Silje Says:

Anonym: Nå er jeg ingen ekspert på dette området, men jeg tror nok ikke dette er foundationen for deg. Den er ganske seig, så faren er stor for at den fremhever de tørre partiene dine. Selv om denne foundationen kaller seg Light Makeup er den virkelig ikke det.

Jeg ville heller gått for en Tinted Moisturizer eller en lettere foundation som Chanel Vitalumiere Aqua e.l. - du trenger noe som fukter, jeg vil også anbefale å bruke en god, fuktgivende primer for å jevne ut de tørre partiene samt forlenge levetiden på foundationen.

Silje Says:

Glemte å si at du også burde eksfoliere huden din jevnlig for å få vekk den tørre, døde huden :)

Mye av dette vet du sikkert fra før ;)

Legg inn en kommentar