Hva trengs i sminkepungen?

Lagt inn av Silje In | 7 kommentarer»
Okei, på tide med en liten innrømmelse:

Jeg har ingen sminkepung.

Det vil si, jeg har en liten en - men det er ikke noe sminke oppi den :P Det eneste jeg fast har med meg er dagens utvalgte lipgloss, håndkrem, ekstra sett med linser, medisiner osv. Dette har desverre hatt upraktiske konsekvenser ved enkelte anledninger - derfor har jeg endelig bestemt meg for å sette i sammen en liten, ordentlig sminkepung med "alt" man trenger gjennom dagen.

Men hva trenger man egentlig i en sminkepung?

Jeg kjenner individer som drar med seg enorme mengder sminke og styling i tilfelle rottefelle, men det akter ikke jeg å drasse rundt på hele dagen :P Derfor vil jeg strippe det ned til det mest essensielle, og til det trenger jeg deres hjelp.

Hva mener du er det mest nødvendige i sminkepungen?

7 kommentarer:

NML Says:

Hm, ja hva skal man ha i den? Eyeliner, hvis man bruker det. Kanskje ekstra blush? Lipgloss/leppestift, kanskje? I min sminkepung ville jeg i hvertfall hatt mattende pudder til blank panne og nese, samt en snasen liten kost. Jeg vurderer å gå for det fra theBalm. Sexy Mama, heter det vel. DET ville jeg hatt i pungen. :)

Heidi Says:

Et mattende pudder og kost, dagens utvalgte leppeprodukt som du selv nevner, leppepomade, neglfil og en blendig brush :) Har ikke sminkepung med meg overalt selv :p

Anna M Says:

Smart! Jeg ville tatt med et pudder som både mattet ned og dekket noe. Concealer, blush og to nøytrale øyenskygger som du lett kan ta på hvis du plutselig skal ut rett etter jobb eller skole. Og selfølgelig mascara!

Silje Says:

NML: theBalm pudderet har jeg siklet på en stund selv, og det er praktisk at den er så flat når du skal ha den i en sminkepung. Vurderer derfor og kjøpe blushen også, kjempefin farge :)

JM Says:

Jeg bruker mer solpudder enn blush så tror jeg ville hatt med meg det og en concealer/highlighter og selvfølgelig leppepomade og eventuelt leppestift :)
Jeg har bare en stor sminkepung (og en liten til koster og maskara) som alltid ligger hjemme. Tar bare med meg leppepomade og leppestift i veska om ikke jeg skal noe spesielt senere og ikke rekker hjem. Gleder meg til å lese hva du kommer fram til!

martine Says:

Bruker ikke å ha med sminkepung overalt selv, men pleier å ha en leppestift/lipgloss og lypsyl i veska.. :)

Joni Says:

Godt spørsmål! I min lille ta-med-sminkepung har jeg alltid mascara, q-tips (så jeg enkelt kan fikse på mascarasøl o.l.), pudder (hvis jeg tror jeg trenger det), en lypsyl av noe slag, dagens eyeliner\øyenskygge så jeg kan fikse på den hvis jeg gnir meg i øynene eller noe, og kanskje en concealer og en leppestift hvis jeg skal ut rett etter jobb\skole. Men det jeg føler det er helt krise hvis jeg har glemt er q-tips! pleier å legge de i en liten pose i sminkepungen, så de ikke blir skitne eller "nuppete" :)

Legg inn en kommentar