OOTD

Lagt inn av Silje | 2 kommentarer»
 Hei mine kjære! For et nydelig vær vi har hatt i Oslo i dag! Det har vært litt kjølig i skyggen, med i sola har det vært deilig. Jeg og junior har fartet rundt i hele sentrum i dag på diverse bryllupsærender, og han var heldigvis veldig tålmodig ❤

Jeg har virkelig omfavnet årets vårfarger, og i skapet kryr det av plagg i korallrødt og mint! Garderoben min har desverre vært et ganske dystert syn, med haugevis av plagg i sort, beige og brunt. Men nå som jeg har måttet kjøpe meg en helt ny garderobe pgs vekttapet har jeg endelig endret på det! Kjoler, skjørt, bluser og topper i friske og fine farger, det eneste jeg har mangel på er bukser - derfor blir de fire buksene jeg har som passer brukt myyyye nå mens det enda er litt for kaldt for skjørt. (Jeg er IKKE glad i tykke strømpebukser under vårskjørt, det ser bare rart ut...). Derfor må jeg nok gå til innkjøp av noen flere bukser når sykepengene tikker inn på kontoen (hvis det er igjen noe etter at regningene er betalt da).

Jeg håper dere har en strålende helg, og nyter det fine været! (dersom dere har fint vær der dere bor...)

Stor vårklem fra meg ❤❤❤


☚ Hvis du synes dette innlegget var bra, vær så snill å trykk på denne knappen ❤

2 kommentarer:

Lillesmurf - Kari Says:

SÅ fin du var <3

SV. Tusen takk Silje. Tror vi snakker om det samme ja :P
Jeg er nok ganske sikker på at du gleder deg til bryllup og det nærmer seg jo med stormskritt :) Spennende <3
Mange fine ting utenom det du kan glede deg til også. Godt vi kan glede oss til noe ;)

Monica Says:

Så fin du er og jeg elsker de spreke fargene. :) Jeg har også etterhvert blitt mer og mer glad i farger. Så har heldigvis fått inn mer farger i garderoben. :)

Legg inn en kommentar