Bare elendighet her om dagen

Lagt inn av Silje In , , | 7 kommentarer»
Nei nå er det like før jeg gir opp, kaster inn håndkle og gjemmer meg under dyna til alt dette er over. Den siste uka (les: de siste 7 dagene) har onkelen til sambo dødd, min svogers bror har blitt alvorlig skadet, og nå har pinadø jeg blitt matforgiftet! Ikke at min tilstand kan sammenlignes med de andre hendelsene, men nå begynner jeg å bli lei....

Jeg har aldri vært matforgiftet før, og jeg håper jeg aldri blir det igjen - for det er ingen behagelig opplevelse. I morgen er det sommerfest i bhg, men det er tvilsomt at magen min er i form til lek og morro på så kort varsel, så der får sambo steppe inn. :P Nå satser jeg på at jeg er ferdig med vonde og ubehagelige opplevelser for resten av året.

Jeg lover å komme tilbake snart, forhåpentligvis med godt humør og et velfungerende fordøyelsessystem ;) Du skal heller ikke se bort i fra at jeg har noen nye produktet å vise frem ;)

Hvordan har din uke vært?

7 kommentarer:

Anonym Says:

Uffda :-(
- Maria

Randi Says:

Fy søren altså. :S Forstår du er ved å være oppgitt. Du får ta den tida som trenges, for å bli frisk etter matforgiftning. Prøvd det engang jeg selv også - for ja... 14 år siden? Dæven, lenge siden. Men husker det særdeles godt. Ville ikke ønske det på min verste fjende engang! Riktig god bedring her fra Elverum.

Line Says:

God bedring!
Du og familien har virkelig fått deres døde med ulykke nå. Håper tiden fremover blir bedre.
Klem til deg

Linn Says:

Huff altså.. God bedring, håper du blir bedre snart <3

martine Says:

Masse god bedring fra oss i trøndelag.. :)

NML Says:

Åi, er det ikke det ene, så er det det andre! God bedring da! :)

JM Says:

Huff.. God bedring søte :)
Jeg har en fin uke jeg, men føler det er litt teit å si det..

Legg inn en kommentar