Er det ikke flott!

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»
Jeg kjenner jeg blir skikkelig glad når jeg ser bilder som dette. Ikke på grunn av at bildet i seg selv er så bra, men på grunn av kvinnene som er med i bildet: Frodige, formfulle og fabelaktige!

Jeg er, i likhet med mange andre, møkkalei av de syltynne knokkelhaugene som sprader rundt på catwalkene og som pryder de fleste moteblader verden over. De gjør ingenting for selvbildet mitt, og jeg får virkelig ikke lyst til å kjøpe klærne de viser frem: For dersom man må være så tynn for at klærne skal se bra ut, da får det heller være :P

Tara Lynn, Candice Huffine og Robyn Lawley (på bildet) er damer som viser at man kan være utrolig nydelig selv om man er formfull og litt "rund i kantene" ;) En annen person jeg virkelig ser opp til er Christina Hendricks - rødtoppen fra Mad Men. Jeg kunne gitt en arm og et bein for å få figuren hennes! Og det spiller liten rolle at hun bruker str. 42 i klær, for hun er jo råflott!

Det jeg vil fram til er nok at det ikke spiller noen rolle hva badevekten viser, så lenge du gjør det beste ut av det du har ;) Former er pent - jeg snakker ikke nødvendigvis om bælfeite McDonaldskjærringer fra USA som ikke engang klarer å kle på seg selv, men om oss helt vanlige jenter som tror vi er stygge, feite og mindreverdige bare fordi vi ikke passer inn i str. 34.

BTW: Jeg pleide å passe inn i str. 34, før junior kom til verden. Men jeg ser nå at jeg rett og slett var alt for tynn - og at min nåværende størrelse, 38, passer meg bedre. :D Men jeg burde nok legge til at jeg godt kunne trengt litt styrketrening, for å få strammet opp litt her og der - men ikke for å gå ned i vekt.

Hva er ditt syn på dette med kropp, vekt og skjønnhetsidealer?

4 kommentarer:

Randi Says:

Fantastisk!

Elizabeth Says:

Ordentlige, pene damer! (eg er da en av de her i verden som prøver alt eg kan å legge på meg.. men neimen om det går!) Ja takk til former :)

NML Says:

Jeg synes Kate Winslet er megafin! Og en mørkhåret dame som var undertøysmodell for kappahl for lenge siden. Ellers liker jeg egentlig plus size-modellene i H&M-katalogen :)

Silje Says:

NML: Hun som ligger på bordet på bildet er modell for HM :) Nydelig dame.

Elizabeth: Søsteren min har det på akkurat samme måte, hun prøver desperat å gå opp i vekt. Har du testet ut nutridrink fra apoteket?

Legg inn en kommentar