Gave fra mamma

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»
Min kjære mor kom jeg fra ferie på fredag, og se hva hun hadde kjøpt med til meg! Chanel øyenskyggeduo i fargen Taupe-Delicat. Fargene er helt fantastiske, og passer perfekt til både hverdag og fest. Jeg ønsket med en øyenskyggeduo slik at jeg kunne ha den i sminkepungen, men denne er jo så fin at jeg nesten er litt redd for å ta den med meg noe sted :P Men på ferie o.l. er denne et must - tror ikke jeg trenger flere alternativer da :P Hehe.
Her ser dere et ganske nøyaktig bilde av fargene; den brune er ganske kald med bittelitt shimmer, det samme med den beige/creme fargede skyggen.

Jeg har fått testet den ut litt, og førsteinntrykket er veldig bra - så nå skal jeg bruke resten av uka på grundigere testing :)

BTW: Mac'en min er inne til reparasjon, så jeg sitter her med en puslete liten Aspire-one. Det kan ikke brukes til stort, så jeg må nok "låne" mange bilder fra andre blogger mens Mac'en er borte. *Snufs* Savner den allerede jeg... :P

Hva synes du om den nye skyggen? Er det en spesiell skygge du sikler etter for tiden?

4 kommentarer:

Nalina Says:

Åi, den så riktig snasen ut! Likner litt på en Lancome-duo jeg har som jeg har brukt myyye! Så snill mams du har. Det har jeg og, for vi skal ut på shopping i morra! :)

Anonym Says:

kjempefin! :)

Anonym Says:

All That Glitters fra MAC! Den er helt utrolig fin, og veldig grei å slenge på når man ikke vil ta på så mye sminke.

martine Says:

Såå heldig du er.. :D

Legg inn en kommentar