theBalm Balmshelter

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»
Endelig har jeg blitt brun nok til at jeg kan bruke denne, og derfor kan jeg endelig gi en skikkelig omtale av den.

Det første jeg vil kommentere er tuben, den er ikke spesielt stilig, men ganske ordinær. Det er lett å få ut passe mengde produkt, og det er minimalt med søl - so far, so good :)

Fargespekteret er dårlig, veldig dårlig. Du har tre valg: Light, light-medium og medium- men selv light er for mørk for min hud, derfor har denne måttet stå på vent til jeg ble litt mer solbrun. Akkurat det er ganske kjedelig, for det er jo ikke alle som ønsker å bli solbrune...

Konsistensen er ganske tykk, tykkere enn mine vanlige foundationer, nesten litt rart iom at dette skal være en lettere versjon :P Men heldigvis er den ikke seig eller klissete å påføre, det går faktisk veldig greit - med både fingre, kost og svamp. Resultatet blir jevnt og fint, med en lett dekkevne som jevner ut hudtonen. Finnishen er fin, den er hverken for shiny eller for matt. Desverre merker jeg ikke noe til de fuktighetsgivende egenskapende denne hevder å ha, derfor må jeg bruke fuktighetskrem under - ellers blir huden tørr og flassete. Dette er ikke særlig bra, for et av poengene med en farget dagkrem er at man skal slippe å bruke så mange forskjellige produkter - det skal være enkelt. Det blir det desverre ikke for meg.

Holdbarheten er middels, jeg er nødt til å bruke primer for å få den til å holde ut over dagen/kvelden.

Alt i alt er jeg nok litt skuffet over denne. Jeg hadde forventet litt mer av den, men i bunn og grunn er det en foundation med dårlig dekkevne... Jeg kommer til å bruke den ut over sommeren, men jeg kommer nok til å investere i noe annet til neste sommer - for denne gir for lite fukt til å kalles en dagkrem.

Karakter: 3/6

4 kommentarer:

NML Says:

Jeg synes den var helt ok, men når jeg skulle smøre den på kjentes det nesten ut som om det var små korn i den. Rart.. Merket du det? Fikk liksom litt peeling-feeling (haha!) av det. Jeg bruker uansett fuktighetskrem under når jeg bruker TM forresten :)

martine Says:

Kjekt og vite.. :)

Line Says:

Hm, da kommer ikke denne på innkjøpslisten hvertfall...

Anonym Says:

ikke enig! jeg likte den veldig godt! den ser veldig naturlig ut, fin farge og veldig fin om sommeren i og med at den har solfaktor osv. jeg bestilte en ny denne sommeren hvertfall :)

Legg inn en kommentar