En dårlig dag.

Lagt inn av Silje In , | 3 kommentarer»
I går hadde jeg en skikkelig dårlig dag. Jeg var i møkkahumør fra morgenen av, og det ble bare værre utover dagen.

Det startet med en dundrende hodepine, som ikke ville bort uansett hva jeg gjorde. Dette er ikke et ukjent fenomen  hos meg, pga nakkeslengskaden jeg har - så det er sjelden jeg lar noe slik stoppe meg i hverdagen.

Det fortsatte med den planlagte frisørtimen hos Adam og Eva i Strøget. Jeg fikk en GroupOn-kupong av sambo for en stund siden, som endelig skulle brukes. Hodebunnsmasasjen var god den, men hårklippen er noe av det stusseligste jeg har vært borti! Man kan ikke se at jeg har klippet meg, annet en at håret i nakken er helt skjevt. Denne skjevheten var et påfunn fra frisøren for at frisyren ikke skulle se så "kjærring-aktig" ut, men i stedet ser det bare ut som en jævlig dårlig hårklipp. Senere i dag skal sambo hente frem barbermaskinen for å prøve å fikse "skaden", for jeg nekter å gå slik helt til neste klipp. Det værste var at frisøren aldri spurte om jeg var fornøyd, ikke en eneste gang. Hun klippet slik hun selv ville, klæsjet oppi en haug med stylingprodukter som luktet så sterkt at jeg ble helt kvalm, og sendte meg ut døra før jeg rakk å si noe som helst... Jeg kommer aldri til å klippe meg der igjen, for makan til dårlig begandling har jeg ikke vært borti på lenge. Jeg orker ikke å ringe for å klage, for konfrontasjoner er jeg dårlig på, og jeg tør ikke la den dama røre skallen min en gang til - da ender jeg sikkert opp med en skjev mohawk eller noe.

Jeg skal bestille meg en time hos frisøren jeg var hos sist (Nikita på Glassmagasinet), for hun gjorde det akkurat slik jeg ville. Jeg må bare skaffe litt penger først.

Har du hatt noen dårlige frisøropplevelser?

3 kommentarer:

martine Says:

Den kupongen kostet jo sikkert litt den å da, så kjedelig at det skal bli nesten bortkastet.. :/

Har klippet meg selv de siste 5årene, så nå tørr jeg ikke gå til frisør lenger.. For nå har jeg hatt bare meg selv å skylde på, så det har vært så enkelt liksom.. :P

Line Says:

Æsj, for en kjøp dag.
Håper du sover godt til i morgen og at morgendagen blir bedre!

NML Says:

Ja, jeg har krøller, så hvert frisørbesøk er mer av typen grad av å ikkke være misfornøyd, hvis du skjønner. De siste årene har jeg brukt samme frisør og hun gjør en god jobb, men hun er ikke spesielt dreven på krølltopper. Sendte mail til alle frisørsalongene i byen sis for å spørre om de hadde noen der som var spesielt flinke med krøller, og svaret jeg fikk var at alle frisørene var flinke (men ikke med krøller). Det er STOR forskjell på å klippe hår som ser heeelt anderledes ut når det er er vått og tørt.

Men da jeg var i tenårene var det helt forferdelig. Endte opp med katastrofale sveiser som frisørene umulig kan ha vært fornøyd med selv. Jeg husker jeg tok med et bilde en gang, og viste frem hvordan jeg ville at hun skulle klippe det. Og mens hun klippet meg så jeg sakte men sikkert at det ikke kom til å likne noe som helst. Felte noen tårer da jeg kom hjem den dagen gitt..

Mitt tips; hold deg til samme frisør! :)

Legg inn en kommentar