Dette er mannen som har skylda...

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
Stephan Øien, Makeup Artist for Isadora
...for at jeg fikk interessen for makeup, og derfor også har skylden for at lommeboken min har blitt betydelig slankere :P Ikke at jeg klager, han hjalp meg med å finne litt sårt trengt selvtillitt - noe jeg aldri hadde tenkt kunne være mulig med noe så "overfladisk" som makeup. Det å kunne vise fram den litt bedre versjonen av meg selv, gjør at jeg også har det mye bedre med meg selv. Jeg lærer stadig nye triks for å kunne fremheve de tingene jeg er fornøyd med, og hvordan jeg kan kamuflere/dempe det jeg ikke er like fornøyd med - dermed øker også selvbildet mitt for hver dag. Jeg har nå kommet til det punktet hvor jeg faktisk tør å skille meg litt ut fra mengden, og det føles godt :)

Btw: Har ikke Stephan de nydeligste øynene du noensinne har vært borti? Det går fint an å drukne i dem... Mustasjen er også veldig stilig, jeg synes flere unge menn burde anlegge en slik. Jeg sier mustasje, for jeg synes den er litt for stilfull til å kalles bart - det er et ord jeg forbinder med de litt pjuskete piassavakostene gamle trønderkailler gror frem på overleppa si :P

Har du lyst til å lese litt mer om Stephan Øien og jobben hans som Makeup Artist for Isadora kan du finne ham her: http://isadora.blogg.no/Hva fikk deg til å interessere deg for makeup, og hva har makeup gjort for selvfølelsen din?

2 kommentarer:

Gry Amelia Says:

Jeg har alltid vært over gjennomsnittet interessert i sminke, men det var vel i fjor vår da jeg begynte å se på sminkevideoer på youtube at jeg ble enda gladere i det, om jeg kan si det. :-)

SivLene Says:

Jeg har alltid likt sminke og hva det kan gjøre for å framheve og å skjule det man ønsker. Jeg var den første i klassen på barneskolen som begynnte med mascara;)
Tror jeg ble skikkelig hekta i 2007, da jeg oppdaget flere sminkeblogger, (bla Hilde Christina) og netthandel:) Da var det gjort:) hehehe

Legg inn en kommentar