BeautyBlender - svampen som forandret alt

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Helt siden jeg prøvde sminke for første gang som 12-13 åring har jeg hatet svamper. Jeg klarte aldri å få et pent resultat med dem, selv om mye av grunnen på den tiden var "brunkremen" - dvs foundation i en ALT for mørk farge :P Selv nå som jeg har funnet en foundation som er riktig for meg, både i farge og konsistens, har jeg problemer med påføringen når jeg bruker svamp. Det blir ujevnt, stripete, føellete - rett og slett ikke pent...

...frem til nå.

BeautyBlender er en eggformet svamp med en tykk og en tynn ende. Den tykke enden brukes på store flater som panne, kinn o.l. mens den tynne enden når inn i krikene og krokene rundt nese, øyne og munn.

Svampen vætes før bruk for å hindre den i å "spise opp" for mye produkt. I våt tilstand er svamper STOR, nesten dobbelt så stor som i tørr tilstand - så man bruker ikke evigheter på å legge foundation (slik det av og til kan føles når man bruker en dual-fibre kost). Den anligste påføringsmåten er å "dytte" produktet på huden, på samme måte som man gjør med en dual-fibre kost - på denne måten vil ikke produktet stripe seg eller fremheve tørre partier o.l.

Resultatet er helt fantastisk! Det blir minst like bra som med dual-fibre kost, muligens enda bedre også! Man får lagt et tynt, jevn lag uten striper eller flekker - og uten at det krever særlig øvelse :) Prisen er det eneste jeg har å utsette på denne, for 200kr er litt i dyreste laget for en bit med skumgummi :-/ Jeg kommer nok til å teste ut noen billigkopier etter hvert, for å se om jeg finner et billigere alternativ, men foreløpig holder eg meg til originalen.

Jeg merker at jeg strekker meg etter denne svampen oftere enn dual-fibre kosten for tiden. Om det vil fortsette sånn, eller om det bare er nyforelskelsen som snakker, vil tiden vise. Men en ting er sikkert:

Denne svampen er gull!

Karakter: 5/6

5 kommentarer:

martine Says:

Har så lyst på den, men prisen er litt vel dryg ja.. :/

Anonym Says:

kanskje jeg tester ut denne når jeg har litt mer penger på kontoen! :D

Astrid H Says:

på cherryculture er den ikke så dyr :P http://www.cherryculture.com/cosmetics/makeup/beauty-blender/beauty-blender-the-sponge/16766&cat=270&page=1

har også sett noe lignende fra better(ellernoesånt) på vita :)

Silje Says:

Nei, der var den visst en del billigere (da vet jeg det til neste gang), men 100kr for en bit med skumgummi er fortsatt ganske mye, så derfor skal jeg teste ut noen av billigkopiene - for å se om de er like gode :)

Maiken Says:

Denne er fantastisk. Var veldig skeptisk selv, men den har blitt flittig brukt. :D

Legg inn en kommentar