Valgets kvaler...

Lagt inn av Silje In , | 8 kommentarer»
 Jeg som var så sikker på at jeg hadde funnet drømmekjolen, er nå ikke liker sikker lenger. Selv om kjole nr. 1 er nydelig, er den litt mer prinsesse enn jeg pleier å være :P Men bryllupsdagen har vel alle jenter lov til å være litt prinsesse...har de ikke?
 
Kjole nr. 1 har snøring i ryggen, slik at slingringsmonnet er litt større hva vekt og passform angår, dette er jo en klar fordel. Men når det er sagt, må jeg også vise dere grunnen til at jeg ble usikker på kjole nr. 1, nemlig kjole nr. 2:
Den er jo rett og slett nydelig (denne også!). Jeg liker at den skjuler skuldrene, for jeg har ganske kraftige skuldre. Jeg synes kanskje denne passer inn i "temaet" litt mer enn kjole nr. 1, dvs en ganske enkel vielse ute og ikke noe ekstravagante saker :P Dessuten er liker jeg blondene veldig godt, men at den ikke har snøring er jo en utfordring...

Jeg skal søke råd hos min kjære lillesøster og forlover, som er mye mer stilsikker enn meg. Men jeg er selvfølgelig interresert i deres meninger også :D

 Hva synes dere om kjolene, og hvilken liker dere best?

8 kommentarer:

Elizabeth Says:

Eg hadde definitivt valgt kjole nr 2! Den var helt nydelig <3

Jade Says:

Hvis jeg hadde kommet i kjole nr. 2, så hadde jeg nok gått for den!

Lene Christin Says:

Syns kjole nr. 1 var nyyydelig! Men nå vet jeg ikke hvordan du ser ut i fasongen og hva som kunne passet deg ;) Men utifra bildene syns jeg absolutt kjole nr.1 var finest :)

JM Says:

Nummer 2 var fantastisk! :D

Silje Says:

Lene Christin: Jeg har nok en liten muffin-mage, men ingenting som ikke Spanx'en min kan fikse ;)

martine Says:

Jeg kan ikke akkurat si at jeg kjenner deg, men for meg virker det som om nr2 kanskje er mer deg!? Men begge var jo bare nydelig da.. :)

Astrid H Says:

Til meg selv ville jeg valgt kjole nr 1, men til deg tror jeg kjole nr 2 blir dritkult :D

Martina Says:

Så utrolig fine kjoler begge to! :) Jeg tror kjole nr. 2 er litt mer deg? :) Hvertfall det inntrykket du har gitt meg via bloggen din :)Men, uansett hvilke kjole du velger så vet jeg at du blir kjempefin! :)

Legg inn en kommentar