Wedding favors til bryllupet

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»
Selv om vi skal ha et budsjettbryllup ønsker jeg å ha noen såkalte "wedding favors". Jeg synes det er fint med noen små, søte minner fra den store dagen vår - og ingen av disse koster skjorta dersom man bestiller fra USA :)

Fyrstikkeskene er jo ganske fine, og veldig praktiske mtp at jeg skal pynte opp med 100-vis av lys. På denne måten kan alle være med på å tenne lysene ;)


Hvem trenger vel ikke Kleenex i et bryllup. Jeg kjenner familien min godt (og sambo sin, for den saks skyld), og de er veldig sentimentale hele gjengen, derfor er det krise dersom noen har glemt igjen Kleenexen sin hjemme. Men med disse små pakkene vil det ikke være noe problem - da kan de bare grine så mye de vil :PSiden det skal komme mange barn i bryllupet vårt vil det være taktisk å holde dem underholdt under seremonien, og det kan disse søte små såpebobleflaskene gjøre ;) Såpen er non-toxic og setter ikke flekker på finstasen :)

Jeg er ikke sikker på om jeg skal ha alle disse enda, muligens finner jeg noen andre fine ting også innen jeg bestiller :P

Hva synes dere om slike gaver?

4 kommentarer:

Anonym Says:

De ser kjempesøte ut! :)

JM Says:

Åh, jeg syns det er kjempekult!
Vet du hvor lang tid det tar før du får de fyrstikkeskene? Og kunne du sendt meg en link til dit du bestiller? :D

Elizabeth Says:

Helt geniale gaver å ha i bryllupet dette her :D

Silje Says:

JM: Alle disse har jeg funnet hos http://www.weddingthings.com/

Nøyaktig hvor lang tid det tar før de ankommer vet jeg ikke, men man må sikkert regne med en knapp uke i produksjonstid + frakt. Men jeg vet at de har hasteservice også.

Legg inn en kommentar