Dagens Shopping

Lagt inn av Silje In , , | 1 kommentarer»
 Etter å ha trasket rundt i høljaregnet i flere timer, fant vi til slutt noe vi begge "likte" til tvillingfesten. Jeg skriver "likte" fordi det var noe vi begge syntes var greit nok og rimelig nok til å brukes på festen, men om det blir brukt etter det - gjenstår å se :P
 Singletten er jo helt standard, den blir nok brukt, det samme gjelder halskjedet - men de gigantiske øreringene og "bling bling" armbåndene har jeg mine tvil om :P  Heldigvis kostet hele sulamitten under 200kr, og det er det verdt å bruke på en temafest ;)
 I tillegg kjøpte jeg disse nydelige neglelakkene fra Isadora. Den lyseblå er ganske lik en annen Isadora.lakk jeg har, men denne er uten shimmer. Den andre er korallfarget og super nå til sommeren! Jeg skal nok investere i et par laker til fra Isadora snart, for den nye kolleksjonen er råstilig, Ocean Drive heter den - og er inspirert av Miami på 80-tallet. :P

Dessuten så jeg Makeup artist Stephan Øien på Glassmagasinet i dag, hvor det var en Makeup-happening av noe slag. Desverre var han opptatt og vi litt stressa, så jeg fikk ikke gått bort og hilst på - så det får jeg gjøre en annen dag.

Nå tar jeg kvelden fri. Fikk akkurat vite at sambo sin onkel døde av kreft i dag. Så da blir det nok en tur til København neste uke (hvor han bodde) for begravelse. "Heldigvis" hadde de ikke et veldig nært forhold, men vi blir jo triste fordi moren til sambo har mistet en av sine brødre.

Men jeg håper dere får en strålende helg, og at dere ikke lar et eventuelt uvær ødelegge ste

1 kommentarer:

Mette Says:

Fine innkjøp! Lyseblå neglelakk er så utrolig fint nå på sommeren..

Legg inn en kommentar