BareEyes Eye Makeup Remover

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Enda et produkt jeg hadde høye forhåpninger til pga god omtale på nettet. Flere prominente bloggere har lagt sin elsk på produktet, og jeg håpet å bli den neste...

Desverre kan jeg ikke si meg like begeistret for denne sminkefjerneren - den har noen småfeil som legger en demper på mine følelser...

Først vil jeg påpeke at sminkefjerneren gjør jobben sin; den fjerner all øyensminke lett og den tar selv vannfast sminke uten problemer. Sånn sett lever den opp til sitt rykte. Problemet er bare at den svir i øynene mine og legger seg som en grå film på øyet, slik at jeg nærmest er blind i et minutt eller to. Dersom jeg forsatt har på meg kontaktlinser klistrer sminkefjerneren seg til dem og gjør dem ganske ubehagelige.

Et par andre småting som det er verdt å nevne er korken - som er av slaget man trykker ned på den ene siden for at åpningen skal sprette opp - denne er ikke 100% tett, og vil derfor være vanskelig å ta med seg på reise o.l. Dessuten legger sminkefjerneren seg som et tynt lag på huden rundt øyet, sånn at man må dra over med en tørr bomullspad for å fjerne restene - dette er ganske vanlig med sminkefjernere av denne typen.

Selv om det ble mye negativ oppmerksomhet betyr det ikke at dette er en dårlig sminkefjerner, for det er den ikke. Den fungerer ikke optimalt med mine øyne, som er sensitive etter lange dager med kontaktlinser og et arbeidsmiljø med svært tørr luft. Jeg kommer til å fortsette å bruke den, for den gjør sminkefjerningen til en lek - og du skal ikke se bort i fra at svien forsvinner etter en stund. (jeg håper i alle fall det).

Karakter: 4/6


Hvilke erfaringer har du med denne eller andre sminkefjernere?

5 kommentarer:

Elizabeth Says:

Hm, eg tror ikke at eg ville fortsatt å bruke den om den svir i øynene :/

Jade Says:

Jeg har ikke prøvd denne, men er veldig fornøyd med Clinique Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips. Den svir ikke på meg, ihvertfall (jeg svir av Decleor sitt rensevann), og fjerner vannfast sminke.

Linn Says:

Jeg holder meg til billige renseservietter. Så lenge resten av rensen min er av et bra merke, så gjør det ingenting om jeg bruker first price for å få vekk mascaraen =)

Anonym Says:

Jeg har denne og bruker også linser.
De første gangene jeg brukte den, syntes jeg at den svei noe helt sinnsykt!
Men jeg har funnet ut at trikset er å ta på akkurat passe mengde - ikke for lite slik at den faktisk fjerner sminke, og ikke for mye slik at den siver inn på øynene.
Og jeg skjønner akkurat hva du mener med filmfølelsen som sitter igjen på huden etterpå. Dette ordner jeg riktignok med å gå over med Decleors cleansing water på en bomullspad med. Jeg fjerner uansett sminke i resten av ansiktet med cleansing water så det blir ikke noe ekstra steg.

Silje Says:

Linn: Ja jeg har også gjort det fram til nå, men siden disse wipesene ikke tar vannfast sminke måtte jeg ha noe ekstra. Jeg har alltid en pakke Simple Wipes liggende til de dagene jeg vil gjøre det enkelt ;)

Legg inn en kommentar