Too Faced Entchanted Glamourland

Lagt inn av Silje In | 6 kommentarer»
 Nå har jeg endelig fått testet denne et par ganger, og føler jeg har et grunnlag for en omtale :)

Førsteinntrykket av paletter er veldig bra, det er høy glamfaktor med masse glitter og roser. Etuiet er av hard papp, som kjennes robust ut og lokket lukkes igjen med en magnet slik at det ikke spretter opp under transport o.l. Når det er sagt så må jeg innrømme at selv om innpakningen er fin, så er den også ganske upraktisk - Man trenger god plass på sminkebordet dersom man skal åpne den helt (ca en halv meter :P) og Pop-up figurene kan lett ødelegges dersom man er litt uheldig (eller bare klønete, som meg...). Dessuten sitter jeg igjen med følelsen av at etuiet er mye større enn det trenger å være...
Produktene har jeg ytterst lite å klage på; Samtlige produkter er av god kvalitet (slik de pleier å være hos Too Faced), og blushen passer meg veldig godt. Et par veldig positive ting ved denne paletten er at man får med en lip gloss og en øyenskyggeprimer i fullsize, når som virkelig gir en følelse av Value for money. Dessuten inneholder øyenskyggepaletten et godt utvalg av både matte skygger og med shimmer - dermed dekker den de fleste behov hvis man skal ut og reise :) Skyggene er fine og godt pigmerte (i alle fall de jeg har fått testet ut til nå).

Det er en ulempe at blushen og bronzeren sitter på selve etuiet og ikke på brettet hvor de andre produktene er, siden man da er nødt til å ha hele sulamitten på sminkebordet dersom disse to skal brukes. Et stort pluss at de sender med et hjelpemiddel for å få det beste ut av skyggene, nemlig primeren! Urban Decay gjør også dette med sine paletter, men der får man bare en bitteliten flaske som er tom før du vet ordet av det... Lipglossen er også kjempefin - akkurat min type farge! ;) Desverre var penselen i min lipgloss litt medtatt, så busten står til alle kanter og gjør den litt vanskelig å jobbe med. Det følger med inspirasjonskort (i likhet med de andre palettene fra Too Faced) hvor man kan få tips om fargekombinasjoner for flere forskjellige anledninger - disse liker jeg godt. Det er sjelden jeg sminker meg nøyaktig slik kortene viser, men det er kjekt med noen tips om fargekombinasjoner o.l. :)

Stort sett er jeg fornøyd med denne paletten. Produktene er gode, men paletten har desverre et par store designfeil som trekker karakteren ned.

Karakter: 4/6

6 kommentarer:

Marlene Says:

Busten på min kost var også mindre fin når jeg fikk den, spriket alle veier og var vanskelig å få inn i selve etuiet igjen etter bruk. Må si jeg ble ganske skuffa. Men likte selve produktet så godt så jeg fortsatte å bruke den. Og nå eg kosten blitt helt fin, spriker ikke ut lenger som den gjorde før :) Så om din kost er som min så kanskje den blir bedre etter at du har brukt den en stund ;)

Lene Christin Says:

Hvor mye kostet den? :) Å hvor har du kjøpt den? Er skikkelig sucker for innpakninger, så kunne gjerne tenkt meg denne mye pga innpakningen :p Men fargene var jo utrulig fine da ;)

Silje Says:

Jeg betalte 399kr for den hos makestyle, desverre har de satt opp prisen igjen til 549kr, det synes jeg er alt for dyrt...

Marlene: vet du, nå som jeg har brukt den noen dager så begynner busten å rette seg opp :) det er kjempebra!

Maiken Says:

Jeg har faktisk bestilt en z-palette, og har planer om å depotte min glamourland. Irriterer meg noe grusomt over innpakningen, men elsker skyggene.

martine Says:

Skjønner ikke helt vitsen i så mye styr med innpakningen.. :P Det er jo det inni som teller, skulle man tro.. :)
Bra selve sminken var bra da.. :)

Mikaela Says:

Jeg synes innpakkningen er ekstremt viktig også, i tillegg til produktet såklart. Innpakkningen her er jo kjempefin, samme om det tar opp halve sminkebordet på fullt, det er jo bare å rydde plass til det..

Legg inn en kommentar