Hvem er så jeg...

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
Kortverjonen er at jeg er 25 år gammel, opprinnelig fra Toten, men har bodd i Oslo i 9 år. Jeg er mamma til verdens beste gutt (såklart!) på 3 år og er forlovet med min kjære. Jeg gifter meg i mai 2012 :) Jeg er student,  jobber i helsevesenet og skal utdanne meg til sosiolog (ikke sosionom, som mange har en tendes til tro) - drømmen er å jobbe innen forskning :)

...Ikke særlig spennende lesning, eller hva? :PMen her er en liten fordypning for de som ønsker å bli litt bedre kjent med meg:

Jeg er nok for mange en ganske pussig skrue, som er vanskelig å sette i "bås" :P Både hva interesser, musikk og klessmak angår så har jeg en ganske splittet personlighet.
Interessene mine er mange og varierte, men politikk, samfunnsdebatt, filmer, strikking, sminke, bodyart (tatoveringer og piercinger), lese bøker og spill (PS3, data osv) er noen av tingene jeg liker å "kaste bort" tiden min på.

Musikk er også en stor interesse, og også her er jeg veldig rar. Favorittsjangrene er Heavy Metal og Hard Rock, men jeg hører på alt mellom himmel og jord. Akkurat nå er det fire sanger som går om og om igjen på spillelisten: K.I.N.G av Satyricon, Grenade av Bruno Mars, Till the World ends av Britney Spears (uæææ! I know! :P) og en sang som heter While the World Burns av Svavar Knútur - en islandsk artist :)
Som dere ser er ikke musikksmaken min konsekvent what so ever :P Jeg hører på det jeg liker, og driter generelt i sjanger :P


Klessmaken er helt lik, eller skal vi si ulik? :P Jeg er stilforvirret så det holder: Kan gå være klassisk Chic en dag og rølpete metalhead den andre - humøret bestemmer stilen ;) Mitt største problem hva klesstil angår er at jeg sikkert eier 50 plagg som ikke matcher hverandre - og jeg er ikke oppfinnsom nok til å finne en løsning. Så nå prøver jeg å være litt mer konsekvent når jeg handler klær, men med varierende hell:P

Romantikk er jeg håpløs på. Jeg prøver å innbille meg at jeg er romantisk, men faktum er at jeg får noia av romantiske komedier, jeg kjeder meg på dater hvor man bare skal sitte og stirre hverandre dypt inn i øynene, og er generelt dårlig på å ta imot komplementer :P Bryllupet er et unntak (tror jeg), dette er nok den eneste situasjonen jeg faktisk ønsker skal være romantisk. Allikevel vil jeg at det skal være gøy, så det blir ikke alt for høytidelig :P

Som dere kanskje ser så er ikke jeg en typisk "rosablogger". Livet mitt består av mye, mye mer enn bare sminke, og vi får se om jeg etterhvert deler en større del av livet mitt med dere. Men for øyeblikket får dere nøye dere med den lille smakebiten dere får ;)

2 kommentarer:

Elizabeth Says:

Kjempekoselig å få vite litt om deg :) Spennende lesning må eg si :) God påske!

NML Says:

Tommel opp!

Legg inn en kommentar