Nye ting på ønskelisten:

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
 Den nye serien til MAC er rett og slett fantastisk! Med det fengende navnet Quite Cute har de virkelig truffet spikeren på hodet - hele serien er ganske søt, heldigvis er den ikke kvalmende sukkersøt. 

Skjermdump fra MAC.com
Disse blushene skulle jeg gjerne hatt alle av! Det hadde vært spennende å se hvordan en lila blush tar seg ut :P Samtlige blusher har et lite hjerte på midten som er i en annen, komplementerende farge som kan brukes for seg selv eller sammen med "hovedfargen". Det grønne hjertet i den ferskenfargene blushen er ypperlig for meg og andre som sliter med rødhet i kinnene.Skjermdump fra MAC.com
 Selv om det skal mye til før dere ser meg med sjokkrosa neglelakk, kunne jeg fint brukt de to andre :)


Skjermdump fra MAC.com
 Jeg vil ha, jeg vil ha, jeg vil ha!!! Alle disse leppestiftene er farger jeg fint kunne brukt. Mulig jeg må mote meg opp litt for å bruke den sjokkrosa ute blant folk, men jeg ser jo at den er nydelig! :P


Skjermdump fra MAC.com
Denne paletten er, i likhet med resten av kolleksjonen, nydelig. Fargene er lit vanskelige å se på bildet, men den består altså av en lys hvit/grønn/gull, en rosa/fersken, en lavendel og en mørkere grå/lilla skygge.

5 kommentarer:

Line Says:

Synes også denne kolleksjonen er nydelig! Designet på blushene er utrolig fint!
Dessverre synes jeg de er litt for frosty for min smak. Hvis de hadde vært litt mattere ville jeg minst kjøpt en av de.

JM Says:

Her var det utrolig mye fine farger!

Joni Says:

Du finner swatches og makeuplooks av denne serien her, hvis du vil vite mer om den:) jeg har linket til søkeresultatene for quite cute, siden swatches og looks er postet i flere innlegg:) håper du liker det! :)
xsparkage.com/?s=quite+cute

Silje Says:

Takk Joni :) I like it a lot!

SivLene Says:

Jeg elsker denne kolleksjonen! har kjøpt to av blushene og to leppestifter. leppestiftene måtte jeg på ebay for å få tak i! Tror denne har vært kjempepopulær over alt:)

Legg inn en kommentar