Inspirasjon

Lagt inn av Silje In | 1 kommentarer»
En av vloggerne (video bloggerne) jeg følger fast er Lauren Luke, YouTube-fenomenet som har blitt en enorm hit på verdensbasis under kallenavnet Panacea81. Selv om hun har milioner av hit på videoene sine, sin egen sminkeserie hos Sephora, egen bok og eget spill holder hun fortsatt beina godt plantet på landjorda - sånt liker vi! ;)

Det som appelerer til meg er at hun IKKE har noen form for utdannelse, og at hun prøver seg frem på egenhånd. Jeg har ikke noe imot sminkebloggere med utdannelse innenfor faget, men siden jeg ikke har det selv klarer jeg lettere å identifisere meg med de som holder seg til "prøve og feile- taktikken".

Dessuten er hun er hun en helt normal jente, ikke er av disse skjønnhetsdronningene som det kryr av på YouTube. Jeg klarer ikke å se på videoer hvor syltynne, brune jenter med kritthvite tenner og perfekt hud klager over at de har så store problemer med utseendet sitt, og at det er grunnen til at de MÅ sminke seg hver dag.
News flash: Hvis de drar på jobb uten sminke etter en 14-dagers fyllekule  så hadde de fortsatt vært penere en meg på min beste dag, så de kan bare holde kjeft og skru av kameraene med en eneste gang - jeg vil heller se på noe mer realistisk :P

Så tilbake til Lauren:
Hun kommer fra England, er 29 år gammel og har vært på YouTube i ca 3 år. Noen av hennes mest sjarmerende trekk er at hun har verdens søteste dialekt og at det nesten alltid ligger en mops (hunden) i bakgrunnen som snorker :P Dessuten liker jeg at hun har litt kjøtt på beina, hun er IKKE tykk, men hun er normal (da mener jeg ikke "catwalk-normal", men "som resten av verden-normal" ). Hun viser at man kan være en nydelig og fantastisk person uansett hvilken form eller fasong man har.
Lauren er kjempeflink til å etterligne kjendisenes sminkelooks, og lager også mange fine looks selv :) Hun er også flink til å bruke rimelige produkter som de fleste har råd til.


Du finner henne på YouTube og Twitter, og hun har sin egen nettbutikk hvor hun selger sminkepalettene sine (flott for alle oss som ikke kan handle hos Sephora).

Hvem inspirerer deg mest?

1 kommentarer:

Elizabeth Says:

Et flott innlegg :) Henne må eg sjekke ut litt nærmere :)

Legg inn en kommentar