Bryllupets farger...

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Her er fargene vi skal bruke i vårt bryllup, samlet i en bukett :) Mest hvitt selvfølgelig, men med inslag av lavendel og lys rosa. Må innrømme at jeg ble overrasket da sambo godkjente fargene! :P
Jeg gleder meg til å finne servietter, lys og annet tilbehør i disse fargene :)

Hva synes dere?

5 kommentarer:

JM Says:

Jeg syntes det er nydelige farger! Hvitt er jo en selvfølge, men jeg elsker lavendel, og lys rosa passet veldig godt i buketten iallefall :)

Silje Says:

Hehe. Lys rosa er en fin farge det :) Egentlig hadde jeg lyst på roser med mer oransje i seg, men det var ikke sambo enig i :P Og han må nesten få det som han vil av og til ;) ...for meg er det ikke så nøye, så lenge jeg får lavendelfargen! :D

martine Says:

Så kjempe fint ut.. :)
Jeg å har lyst til å planlegge bryllup.. :/ :P

Silje Says:

Det skjønner jeg godt! Jeg har ventet på at min kjære sulle spøøre i 3 år nå, og hadde egentlig gitt opp håpet; Det var grunnen til at jeg klippet av meg alt håret, det var jo ikke noen vits å spare lenger siden han aldri kom til å spørre meg uansett! :P Da er det jo typisk at han spør meg to uker etter at jeg har klippet av meg hele manken! Hehe.

Men det er utrolig gøy når jeg endelig kunne sette i gang med planleggigen - selv om det nok blir litt stress også etter hvert ;)

M. Says:

Nydelig! Veldig fine farger alene, og sammen er de jo helt nydelige. Åh, jeg vil også planlegge bryllupp! hehe :-)

Legg inn en kommentar