MakeupMekka Cream Eyeshadow Pot - del 2

Lagt inn av Silje In | 9 kommentarer»
 I dag er det kremskyggen fra MakeupMekka i fargen Truffle (til venstre på bildet) som skal til pers.
Førsteinntrykket av denne var litt dårligere enn av Natural, for selv om fargen var penere så var også konsistensen ikke like god.

Denne kremskyggen er mye tørrere enn Natural, og man må sloss for å få nok produkt på fingeren. Å bruke kost på denne fungerer faktisk ikke, det kommer ikke rett og slett ikke nok skygge på kosten. Når man endelig får opp litt produkt, så er det klumpete og svært vanskelig å legge pent på øyelokket - dersom du prøver duse ut skyggen og en av disse skyggeklumpene "sprekker" sitter du igjen med masse øyenskygge akkurat der du prøvde å få en pen, dus kant - ikke særlig pent eller praktisk.
I og med at konsistensen er tørr vil jeg tro at denne har en litt bedre holdbarhet enn Natural, men jeg har ikke klart å påføre denne pent nok til at jeg har hatt lyst til å gå med den hele dagen - derfor har jeg ikke fått testet ut denne teorien i praksis...

Som dere skjønner så var dette et bomkjøp. Jeg eeeeeelsker fargen, men det hjelper lite når produktet er håpløst å påføre.

Edit:

Etter å ha gravet meg et stykke ned i krukken fant jeg ut at skyggen der nede ikke var fullt så ille som beskrevet tidligere. Jeg fjernet ganske mye av produktet, så det kan tyde på at lokket ikke har vært skikkelig tett.

Etter denne lille operasjonen gikk det faktisk an å få skygge på kosten, og den var slett ikke ille å blende ut heller. Ja, den er fortsatt tørrere enn Naturale - men min erfaring er at mørkere skygger ofte er det - no stress!Jeg synes denne skygger fortjener en nyvurdering:

Karakter: 4/6

9 kommentarer:

Lene Christin Says:

Mulig jeg som er litt treg, men har du ikke skrevve "til venstre på bildet" på begge omtalene? Syns den til ventre på bildet er finest, men er ikke sikker på hvilken det er :p

Silje Says:

Bah! Bare jeg som har rota litt :P Truffle er til venstre og Naturale til høyre. Har fikset på forrige innlegg :)

Lene Christin Says:

Æsj, selvfølgelig den jeg syntes var finest som var "dårligst" da :p

NML Says:

Hm.. Dumt at du må krangle med den. Tror du det funker å pille ut litt med en spatel eller noe, og jobbe det inn i kosten fra håndbaken, hvis du skjønner..? Den er jo så fiin, den der Truffle..

Silje Says:

Jeg vet! Den er nyyyydelig :) Jeg skal prøve den fremgangsmåten, så får vi se om det funker.
Jeg håper jeg finner en løsning - for jeg dør etter å bruke denne :P

NML Says:

Do it! Og gjerne oppdater hvis det funker. Eller ikke funker, alt ettersom.. Men tror du den blir bedre lenger nedi krukka?

Silje Says:

Sånn! Nå har jeg oppdatert innlegget, tror du vil bli positivt overrasket ;)

NML Says:

Jippi! Eller, lommeboka mi sier, oh shit.. Ble du positivt overrasket? :)

Silje Says:

Ja, jeg ble veldig glad :) Tror denne kan gjøre seg sammen med Paint Pot'en min i Constructivist :) Tror jeg må prøve meg på en brun smonkey eye look snart!

Legg inn en kommentar