Et lite spørsmål...

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Jeg har lenge lurt på hva som er deres inntrykk av meg. Ut i fra det dere kan lese i bloggen får dere jo bare innblikk i en liten del av mitt liv og mine interesser, sannsynligheten for at enkelte kan sitte igjen med et inntrykk av meg som er, om ikke feil, så i alle fall unyansert. Dette tar jeg ikke ille opp, for det er jeg selv som velger å vise nettopp disse sidene av meg selv, mens jeg velger å holder andre sider skjult. Det er fordi jeg ikke akter å bli en av disse toppbloggerne som utleverer hele sitt liv på bloggen, det er ikke riktig mtp sønnen og mannen min (jeg har ikke noe i mot disse bloggerne, jeg har bare ikke lyst til å bli en av dem). Dessuten orker jeg ikke presset av å stadig måtte komme med intime betroelser som er "saftige" nok til å vekke interesse hos leserne, da skriver jeg heller om noe så overfladisk som sminke ;)

Så:

Hvem tror du jeg er? Hvilke interesser, musikk- og filmsmak osv. tror du jeg har?

Kom med dine villeste gjetninger, jeg tar det med et smil ;)

5 kommentarer:

Mikaela Says:

Hehe, jeg bare må svare på det selv om du har helt rett i at man ikke kan vite alt om en person utifra en blogg.

Du virker som en veldig romantisk person utifra hvor opptatt du er av bryllupssminken din, så jeg tipper på at romantiske ting som blomster er viktige for deg, og at filmsmaken gjerne går over i romantiskekomedier, drama og sikkert noen dokumentarer og andre filmer her og der.

Du virker også meget reflektert og fornuftig, så jeg antar at du er ganske smart. Du virker også veldig voksen i mine øyne, det er jo kanskje så rart siden du er voksen, men ja..

Musikk er alltid umulig og si så jeg vil ikke gå inn på det. Det er nemmelig bare å se på meg også gjetter man totalt feil.

Hvor langt i fra var jeg sannheten da?

Silje Says:

Hehe. Du er nok godt stykke unna på et par punkter, men også ganske nær på noen andre ;)

Jeg skal fortelle litt mer senere. Jeg har lyst til å se hva noen av de andre leserne tror før jeg røper meg :P

martine Says:

Synes egentlig ikke jeg har fått såå veldig mye inntrykk av hvordan du er som person.. Mest bare hvordan du liker og sminke deg osv.. Naturlig, og ikke sminke som sjokkerer verden liksom.. :P

Elizabeth Says:

Må si meg enig med Martine her altså :)

Maiken Says:

Jeg tror du liker matte og jazz. Hehe. Nei, jeg vet ikke. Du har ikke røpet så veldig mye.

Legg inn en kommentar