Clinique Superbalanced Makeup

Lagt inn av Silje In | 6 kommentarer»
Denne foundationen kjøpte jeg for leeenge siden, lenge før jeg ble hekta på sminke eller visste hva god sminke var. Selv om jeg nå har fått en ny HG, ligger denne hakk i hæl, det er bare små detaljer som avgjør hvofor jeg liker Chanel litt bedre enn denne.

Grunnen til at jeg liker denne veldig godt er at den er så lett, og den er enkel og jobbe med. Før påførte jeg den med fingrene, men nå bruker jeg alltid dual-fibre kost siden dette gir et mye bedre resultat på huden min (dette gelder alle foundationer). Hvilket verktøy som passer best for deg og hudtypen din, må du teste ut selv - mange liker de flate "vanlige" foundationkostene, men de gir meg bare striper :(
Uansett; denne foundationen har en lett dekkevne, men kan bygges opp litt hvis det er nødvendig. Holdbarheten på min fete hun er middels, men kan forlenges ved bruk av fikseringsspray. Allikevel kan det være nødvendig med en lite "touch-up" når kvelden nærmer seg, spesielt i T-sonen.

En annen positiv ting er at dette er foundationen som matcher hudtonen min best :) Jeg bruker farge nr. 27- Alabaster, og den er så lik at jeg kan bruke den kun på de områdene som trenger det, uten at ansiktet ser flekkete ut.

Alt i alt er dette en veldig god og lett foundation, som passer godt til hverdags :) Du kan hverken se eller kjenne at er påført, og den er luktfri. Det eneste som trekker litt ned er holdbarheten, men det er ikke mye ;)

Karakter: 5/6


Hva er din favoritt-foundation?

6 kommentarer:

JM Says:

Min favorittfoundation er Moisture foundation, men den blir litt matt så jeg bruker Natures Minerals over, begge fra The body Shop :)

Lene Christin Says:

Har enda ikke funnet en skikkelig favoritt enda, men bruker EM til vanlig. Skal nå teste Nilens jord ut, krysser fingrene på at den er god :)

Linn Says:

Jeg har enda til gode å finne en flytende foundation som jeg faktisk liker. Så til vanlig bruker jeg kun mineralfoundation fra Tikei, og den fungerer egentlig så utmerket, at jeg faktisk ikke gidder lete etter noe nytt ennå i alle fall ;)

Silje Says:

Jeg har bare prøvd mineralfoundation fra EM, men jeg har tørre flekker i ansiktet og der har foundation i pudderform en lei tendens til å klumpe seg. Dessuten fikk jeg masse kviser av den - det har desverre gjort meg litt skeptisk til mineralsminke :-/

Line Says:

Jeg har altfor mange foundations...
Bruker vanligvis mineralfoundation fra Tikei, er fornøyd med den.

De dagene jeg bare vil jevne ut huden bruker jeg Vitazing fra Origins. Kjempefin!
Tester ut foundation fra Joppa minerals, men er sånn passe fornøyd med de. Har også kjøpt meg foundation fra illamasqua og de er jeg fornøyd med så langt.

Silje Says:

Origins har jeg hørt mye positivt om, men selges merket i Norge? Jeg har ikke funnet det (ikke at jeg har lett så hardt heller :P )

Legg inn en kommentar