BareMinerals Quick Change Brush Cleaner

Lagt inn av Silje In | 9 kommentarer»

 "Quick Change Brush Cleaner Spray is a quick drying, spray formula which instantly whisks away all traces of makeup from your brushes, so that you can instantly change shades without unwanted colour blending." -Beauty Bay

Jeg hadde store forhåpninger til denne børsterensen, da den har fått mye god omtale på nettet. Desverre må jeg si meg dypt skuffet etter å ha testet den de siste dagene. Den lever virkelig ikke opp til ryktet.
 
Her kan dere se resultatet etter TO omganger med børsterensen. Jeg tok utgangspunkt i en concealerkost som jeg hadde brukt på en lipgloss (fra elements-paletten til elf). Fortsatt er det mye lipgloss og glitter igjen på kosten, og det samme skjer med pudderskygger og gel-liner - mesteparten blir igjen på kosten etter rens. I enkelte tilfeller er det faktisk mer effektivt å tørke av kosten på et tørt papir enn å bruke rensen. Kostene tørker ganske kjapt og sprayen har en grei lukt, men det spiller liten rolle når produktet overhode ikke fungerer.

Så konklusjonen er enkel og grei; Dersom du vil ha en børsterens som faktisk fungerer og tørker kjapt, gå for heptan! Dette var et skikkelig bomkjøp, ogvirkelig ikke noe jeg vil anbefale videre.

Karakter: 1/6Et lite tips dersom du foretrekker rens i sprayform:

Kjøp en sprayflaske og fyll den med heptan :) Pass på så du ikke innhalerer heptanen når du sprayer, for den er irriterende på hud, øyne og svelg.


Hvilken børsterens sverger du til?

9 kommentarer:

Linn Says:

Hvis heptan er irriterende på hud og øyne, er det da så lurt å bruke den som rens til børster som skal brukes i ansiktet?

Silje Says:

Hehe. Skjønner hvorfor du er skeptisk, men heptan fordamper veldig kjapt - så når kosten er tørr er det ingenting igjen av heptanen på kosten :)

Elizabeth Says:

Har heptan eg også :) Tips fra Heidi L, som fungerer kjempebra!!

Linn Says:

Aaah, okei. Ja da høres det ikke like skummelt ut :p

Jade Says:

Har den selv, og de hvite kostene mine ser ikke ut mellom dyprensene. Denne er gjerne mest beregnet til å bruke mens du sminker deg (når du skal bytte farge) slik at den ikke smitter av. Neste gang tror jeg at jeg prøver MAC sin rens.

Hvor kjøper dere Heptan, forresten? Apoteket?

Silje Says:

ja, heptan får du på apoteket :) Tror nok jeg holder meg til det fremover, siden det også kan brukes som en kjapp rens :)
Dessuten er det billig; 75 kr for 100ml

Anonym Says:

Hva er heptan ? :-) Åssen bruker man det på koster? Kan man bruke det på både syntetiske og naturhår:-) ?

Silje Says:

Heptan er et løsemiddel fåes kjøpt på apoteket. Det kan brukes på alle typer koster; bare hell litt på et papir og stryk kosten over til den er ren - kosten tørker veldig kjapt iom at heptanen foramper.

martine Says:

tror nok jeg å går for heptan i stede for den cleaner sprayen.. :P

Legg inn en kommentar