Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Jeg fikk med en liten flaske av denne primeren i UD <3 NYC- paletten min, og har brukt den (nesten) hver dag siden. Jeg var spent på å se om denne var så god som alle skulle til og ha det, eller om det var enda en hype.

Jeg kan med glede fortelle at denne er fantastisk! Jeg skjønner hvorfor den er så populær. For det første er flasken kjempestilig, selv om den er litt upraktisk når den begynner å bli tom - det er mange kriker og kroker hvor det gjemmer seg mer primer, men det er naskelig å få tak i med mindre man tyr til saksa.
Applikatoren er ganske lik de man ofte finner i lipglosser, og den er enkel og god i bruk; man bare stryker på litt primer på de områdene man trenger den før man klapper med ut med en finger.
Selve produktet er kjempegodt, og er en redning for meg som har ganske fete øyelokk i perioder - dette fører til mye striper når jeg bruker pudderskygger. Når jeg bruker primer derimot, holder skyggene seg fine hele dagen - og primeren fungerer også som en booster som virkelig får frem fargene.

Nå som jeg har brukt denne en stund, har jeg blitt helt avhengig av den. Jeg prøvde å være foruten i gårsdagens look, men angret bittert etter noen timer. Fargene var ikke så serke og fine som jeg visste de kunne være, og skyggene begynte å stripe seg noe voldsomt mot kvelden.

UDPP er som VG (avisen): Dagen blir ikke den samme uten. ;)

Karakter: 5/6

5 kommentarer:

Anonym Says:

jeg er også avhengig av denne flotte produkte, bruker den hver dag :)

men jeg merket noe på lørdagen, da sminket jeg meg på morran, og fjernet ikke sminket før på kvelden, da hadde den begynt å stripe seg :S
men aldri opplevd det før.

Så skjønner ikke helt hva det kan være som har skjedd siden det skjedde :S

Maaria Says:

Denne er fantastisk! Bruker aldri øyenskygge uten denne lenger :)

Anonym Says:

Denne har jeg tenkt på å kjøpe veldig lenge. Dette gjorde meg bare enda sikrere! :) fin anmeldelse!

Silje Says:

Birgit: Hm.. Nei, det har jeg aldri opplevd med UDPP - merkelige saker :S Kan du ha vært ekstra varm den dagen, eller vært ute i regnet?

Munnspill: Så bra jeg kunne hjelpe :) Jeg tror ikke du kommer til å angre ;)

Anonym Says:

Var ute i regn, men fikk ikke mye regn på meg + at jeg har prøvd UDPP når det har snødd, og sminken sitter like fint på etter å ha gådd hjem i snø vær.

kan ikke huske at jeg var så varm heller :S

Legg inn en kommentar