Ny Dagkrem

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»
Jeg overlevde løpeturen! :) Det var faktisk godt og få trent litt, når jeg endelig kom meg opp fra sofaen :P

Jeg har bestemt meg for å teste ut en ny fuktighetskrem når jeg går tom for den jeg bruker nå (MD Formulations Moisture Defense Antioxidant Crème). Denne fungerer bra, men jeg er alltid på utkikk etter noe som fungerer bedre :P På bildene over kan dere se et par av fuktighetskremene jeg vurderer å kjøpe, og dersom du har noen erfaringer med noen av disse (eller andre gode kremer) hadde jeg blitt veldig glad dersom du kunne dele dem med meg :)

Hva er din favorittkrem, og hvorfor?

4 kommentarer:

M. Says:

Jeg leter alltid etter nye favoritter :P Har ikke prøvd noen av dem dessverre.. Men har hørt veldig mye bra om nr. 2 :-)

SivLene Says:

Jeg veksler mellom decleor hydra floral emmulsjon og harmonie emmulsjon. Begge er supre for kombinasjons hud som jeg har, men harmonie er litt mer for sensitiv hud.

Line Says:

Jeg bruker Decleor hydra floral emulsion nå. Jeg er fornøyd med den. Den lukter litt sterkt blomstrete, så hvis du er sensitiv for lukt, så hadde jeg lukter på den først. Jeg liker kremen, men pumpen er noe herk. Nå er jeg helt på slutten av flasken og det er en del krem igjen, men den hersens pumpen nekter å pumpe det opp...grrrr.

Oenothera skal jo åpne butikk på Sandvika storsenter i mai, så der kan du sikkert teste den før du kjøper hvis du er usikker. Kremene er jo ganske dyre, så kjedelig med bomkøp.

Jeg skal teste et nytt merke nå, Liz Earle som jeg har kjøpt på nettet. Blir spennende, har lest mye bra om det merket.

Silje Says:

Ja jeg leste at de skulle åpne en ny butikk der snart, det passer veldig bra! Da har jeg en unnskyldning for å dra dit når mailønninga tikker inn på kontoen :)

...Jeg får bare håpe at jeg ikke går meg bort denne gang, det klarte jeg sist jeg var der :P (jeg eier ikke retningssans) Hehe.

Legg inn en kommentar