Swatches av Romantic Eye Palette

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»


Soulmates, I Do, Un-Veil
 Pga vanskelige lysforhold var det litt vanskelig å få en riktig gjengivelse av fargene. De lyse fargene stemmer ganske bra, men de mørke fargene ble for mørke. Jeg skal lage noen makeup looks med denne paletten for å få en bedre fargegjengivelse (forhåpentligvis). Den øverste looken er ganske nøytral, ikke ulik lookene man finner i Naked Eye paletten.
Kiss the Bride, Cut the Cake, First Dance
 Disse tre er mine favoritter, og helt klart gode kandidater til bryllupssminken min. :) Den siste skyggen er egentlig mørke lilla - ikke sort, som det kan se ut som på bildet.
Bouquet Toss, Honeymoon, Ever After
Dette var fargene som fikk dårligst resultat på bildet. I realiteten er skyggene akkurat slik de ser ut i paletten (se de øverste bildene) - fin gull og bronse og en matt hvit som fungerer utmerket til highlighter :)

Omtale og makeup looks kommer senere :)

4 kommentarer:

Lene Christin Says:

Så fine farger! Har tenkt å investere i en av palettene, men klarer ikke bestemme meg for hvilken :p Vil ha en å bruke til hverdags, kanskje natural eller naked?

martine Says:

Så fine de var.. :)

JM Says:

Fargene er utrolig vakre <3

Silje Says:

Lene Christin: Jeg synes Naked Eye paletten er kjempefin til hverdags, Natural Eye har jeg desverre ikke fått testet enda.
Nå er det litt delta meninger om Naked Eye, så jeg ville nok lest flere forskjellige omtaler og sett nøye på swatches av paletten før du kjøper den, så slipper du et evt bomkjøp :)

Legg inn en kommentar